Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Μάρκο: Η AlphaTauri μετονομάζεται-Λάθος η επιλογή Ντε Βρις

Ελλάδα 19:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Μάρκο: Η AlphaTauri μετονομάζεται-Λάθος η επιλογή Ντε Βρις

FORMULA 1

Μάρκο: Η AlphaTauri μετονομάζεται-Λάθος η επιλογή Ντε Βρις

FORMULA 1

Ο τεχνικός σύμβουλος της Red Bull αποκάλυψε ότι η αναδιοργάνωση της AlphaTauri περιλαμβάνει αλλαγή ονόματος. Σύντομα ίσως και οδηγού.

Advertisement
Advertisement

Πολλά δημοσιεύματα ήθελαν την Red Bull να αμφιταλαντεύεται για το εάν θα έπρεπε να διατηρήσει την junior team της τα επόμενα χρόνια.

Η αλήθεια είναι πως εκτός από τη νίκη του Γκασλί στην Μόντσα του 2020 η ομάδα από την Φαέντσα δεν έχει ακριβώς εντυπωσιάσει τα τελευταία χρόνια. Ιδιαίτερα φέτος που φιγουράρει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας έχοντας συγκεντρώσει μόλις δύο βαθμούς. Ωστόσο ο Μάρκο ξεκαθάρισε ότι η Red Bull δεν θα πουλήσει την AlphaTauri.

Advertisement
Advertisement

Τουναντίον, από το 2024 ξεκινάει μία μεγάλη προσπάθεια αναδιοργάνωσης στην junior team των πρωταθλητών. Μετά το 2023 ο Φραντς Τοστ αποχωρεί έπειτα από 18 χρόνια στην ηγεσία της ομάδας. Τον αντικαθιστούν οι Λοράν Μεκίζ και Πέτερ Μπάιερ.

Ο Μάρκο υπογράμμισε ότι θα υπάρχει δυαρχία στην AlphaTauri. Επιπλέον, μεγαλύτερο κομμάτι της λειτουργίας της, θα λαμβάνει χώρα στην Αγγλία. Οι λόγοι είναι μάλλον προφανείς.

Advertisement

«Από το 2024 θα υπάρχουν δύο ηγέτες στην AlphaTauri. Επιπλέον, θα υπάρχουν νέοι χορηγοί αλλά και νέο όνομα» δήλωσε ο Αυστριακός. «Η συνεργασία με την Red Bull θα γίνει στενότερη, πάντα στα πλαίσια των κανονισμών» υπογράμμισε.

Βέβαια ο Μάρκο δεν αποκάλυψε ακόμη το μελλοντικό όνομα της AlphaTauri. Εντούτοις υπονόησε ότι θα υπάρξει και μία ακόμη αλλαγή στην AlphaTauri. Ουσιαστικά δήλωσε ότι ο χρόνος μετράει αντίστροφα για τον Ντε Βρις. «Δεν διαφωνούμε συχνά με τον Κρίστιαν (σ.σ Χόρνερ). Η τελευταία φορά που συνέβη αυτό ήταν σχετικά με τον Ντε Βρις. Μάλλον τελικά ο Κρίστιαν είχε δίκιο. Δεν ήταν ποτέ οπαδός του».

Advertisement

Είναι προφανές ότι ο Ολλανδός δύσκολα θα παραμείνει στους κόλπους της ομάδας και το 2024. Πλησιάζει, άραγε, η ώρα της επιστροφής του Ρικιάρντο;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
De Vries: Ένα φανταστικό ντεμπούτο (+video)
Μάρκο: Γιατί δυσκολεύεται ο Πέρεζ
Red Bull: Supermax εναντίον… Ykinator! (+video)

Advertisement