Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Καθυστερεί η πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ για τον Schumacher

Ελλάδα 17:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Καθυστερεί η πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ για τον Schumacher

FORMULA 1

Καθυστερεί η πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ για τον Schumacher

FORMULA 1

Έχουν περάσει 21 μήνες απ’ όταν γνωστοποιήθηκε πως ήταν στα σκαριά το επίσημο ντοκιμαντέρ για τον σπουδαίο Michael Schumacher, όμως μάλλον θα χρειαστεί να περιμένουμε αρκετά ακόμα για να το δούμε.

Advertisement
Advertisement

Η σχετική ανακοίνωση είχε γίνει στο Φεστιβάλ των Καννών του 2019, προαναγγέλλοντας πρεμιέρα τον Δεκέμβριο της ίδιας χρονιάς. Ωστόσο μετά από την αρχική καθυστέρηση στην ολοκλήρωσή του, ήρθε η παγκόσμια πανδημία του Covid-19 για να αλλάξει εντελώς το χρονοδιάγραμμα.

Την παραγωγή είχαν αναλάβει οι Benjamin Seikel και Vanessa Nocker της B | 14 FILM, μαζί με τη DCM και μετά από μία μακριά περίοδο σιωπής, ήρθαν δηλώσεις της Nocker που επιβεβαίωσε πως η καθυστέρηση στην πρεμιέρα, πλέον αφορά αποκλειστικά στις ιδιαίτερες συνθήκες που βιώνουμε και που έχουν αντίστοιχα μεταθέσει τις πρεμιέρες μεγάλων κινηματογραφικών παραγωγών.

Advertisement
Advertisement

«Το ντοκιμαντέρ είναι έτοιμο. Όμως η παγκόσμια πανδημία του κορωνοϊού έχει δυσκολέψει τα πράγματα. Ως αποτέλεσμα, δεν μπορούμε να ορίσουμε ημερομηνία πρεμιέρας και ζητάμε λίγη υπομονή», είπε η Nocker μιλώντας στη γερμανική Express.

Το ντοκιμαντέρ αυτό υπογράφουν οι βραβευμένοι Michael Wech και Hanns-Bruno Kammertons που έχουν κάνει παρόμοιες δημιουργίες για τον θρύλο του τέννις Boris Becker και τον μουσικό Udo Jurgens.

Advertisement

Το ντοκιμαντέρ που έγινε με τις ευλογίες της οικογένειας Schumacher, περιλαμβάνει συνεντεύξεις από πληθώρα ανθρώπων που επηρέασαν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο την καριέρα του κορυφαίου οδηγού όλων των εποχών αλλά και πλάνα που θα δημοσιευτούν για πρώτη φορά.

Ωστόσο, δεν είναι σαφές αν η καθυστέρηση στην πρεμιέρα επέτρεψε στο να υπάρξει περισσότερο υλικό και σχετικά με την πορεία του γιού του Michael, Mick, που το 2021 κάνει το αγωνιστικό του ντεμπούτο στη Formula 1 ως οδηγός της Haas F1.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
Όταν ο Valentino Rossi βρέθηκε μία ανάσα από τη Sauber F1!

Η επιστροφή του Mick Schumacher στο Φιοράνο (video)

Advertisement

Θετικός στον Covid-19 κι o Gasly!