Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Έρχεται επίσημο ντοκιμαντέρ για τον Michael Schumacher

Ελλάδα 21:14
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Έρχεται επίσημο ντοκιμαντέρ για τον Michael Schumacher

FORMULA 1

Έρχεται επίσημο ντοκιμαντέρ για τον Michael Schumacher

FORMULA 1

Οι υποστηρικτές του θρύλου που ακούει στο όνομα Michael Schumacher θα περιμένουν με ιδιαίτερη αγωνία τον προσεχή Δεκέμβριο καθώς τότε θα είναι διαθέσιμο ένα επίσημο ντοκιμαντέρ για τον Γερμανό.

Advertisement
Advertisement

Θα τιτλοφορείται «Schumacher» και πραγματοποιείται με την πλήρη στήριξη της οικογένειας του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή. Είναι χαρακτηριστικό πως σε αυτό συμμετέχουν τόσο η σύζυγός του Corinna, όσο και τα παιδιά του, Gina και Mick, καθώς και ο πατέρας του Rolf.

Το ντοκιμαντέρ αυτό υπογράφουν οι βραβευμένοι Michael Wech και Hanns-Bruno Kammertons που έχουν κάνει παρόμοιες δημιουργίες για τον θρύλο του τέννις Boris Becker και τον μουσικό Udo Jurgens.

Θα περιλαμβάνει συνεντεύξεις από πληθώρα ανθρώπων που επηρέασαν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο την καριέρα του κορυφαίου οδηγού όλων των εποχών αλλά και πλάνα που θα δημοσιευτούν για πρώτη φορά.

Advertisement
Advertisement

Την παραγωγή έχουν αναλάβει οι Benjamin Seikel και Vanessa Nocker της B | 14 FILM, μαζί με τη DCM, ενώ η βρετανική Rocket Science θα αναλάβει της πωλήσεις παγκοσμίως. Μάλιστα, αναμένεται η πρώτη προβολή του trailer του ντοκιμαντέρ, να πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Κανών!

«Η σπουδαία καριέρα του Michael αξίζει ενός εορτασμού, στη συμπλήρωση 25 ετών από την κατάκτηση του πρώτου εκ των επτά παγκόσμιων τίτλων του. Είμαστε πολύ χαρούμενοι πως αυτό το φιλμ το δημιουργούν τόσο φιλόδοξοι αλλά παράλληλα ευαίσθητοι επαγγελματίες», είπε χαρακτηριστικά η εκπρόσωπος της οικογένειας Schumacher, Sabine Kehm.

Advertisement

Η σχετική ανακοίνωση της Rocket Science κάνει λόγο για «εξερεύνηση της πολύπλευρης προσωπικότητας ενός περίπλοκου ανθρώπου – του ανηλεή οδηγού της F1, του φιλόδοξου και ονειροπόλου παιδιού, του ταπεινού μηχανικού, του αξιόπιστου μέλους μίας ομάδας, του αφοσιωμένου φίλου και πατέρα».

Advertisement

Υπομονή λοιπόν, μέχρι τον Δεκέμβριο του 2019.