Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Θετικός στον Covid-19 κι o Gasly!

Ελλάδα 23:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Θετικός στον Covid-19 κι o Gasly!

FORMULA 1

Θετικός στον Covid-19 κι o Gasly!

FORMULA 1

Μετά τους Sergio Perez, Lance Stroll, Lewis Hamilton, Lando Norris και Charles Leclerc, ο Pierre Gasly έγινε ο έκτος οδηγός της Formula 1 που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό Covid-19.

Advertisement
Advertisement

Οι τρεις πρώτοι επηρεάστηκαν από την παγκόσμια πανδημία μεσούσης της σεζόν ενώ οι άλλοι τρεις μετά το τέλος, με τον οδηγό της Scuderia AlphaTauri να βρίσκεται αυτή την περίοδο στο… δημοφιλές Ντουμπάι!

Ο Γάλλος είχε επιλέξει τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για να πραγματοποιήσει εκεί την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν, εκμεταλλευόμενος το θερμό κλίμα της περιοχής. Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος, μέσω μηνύματος στα προσωπικά του social media.

Advertisement
Advertisement

«Ήθελα να σας πω ότι εξετάστηκα θετικός στον Covid-19. Ενημέρωσα όλους εκείνους με τους οποίους ήρθα σε επαφή τις τελευταίες ημέρες. Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε απομόνωση και ακολουθώ το πρωτόκολλο των τοπικών υγειονομικών υπηρεσιών. Νιώθω καλά και θα συνεχίσω το πρόγραμμα εκγύμνασης από το σπίτι μου, παραμένοντας σε απομόνωση. Να προσέχετε», έγραψε o νικητής του Grand Prix της Μόντσα.

Advertisement

Ο 24χρονος συνεχίζει φέτος στην Scuderia AlphaTauri. Teammate του στην ιταλική ομάδα θα είναι ο ταλαντούχος Ιάπωνας Yuki Tsunoda. Όσο για τη νέα σεζόν, ξεκινά στις 28 Μαρτίου από το σιρκουί του Σακχίρ στο Μπαχρέιν.

Διαβάστε επίσης:
H πρώτη μέρα του Vettel στην Aston Martin (video)

Advertisement

Οι πρώτοι γύροι του Sainz με τη Ferrari (video)

Η πρώτη ημέρα του Perez στη Red Bull Racing (videos)