Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Horner: Δεν με εκπλήσσει η αποχώρηση Binotto

Ελλάδα 5:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Horner: Δεν με εκπλήσσει η αποχώρηση Binotto

FORMULA 1

Horner: Δεν με εκπλήσσει η αποχώρηση Binotto

FORMULA 1

Δεν εξεπλάγη από την αποχώρηση Binotto ο Christian Horner. Ο επικεφαλής της Red Bull υπογράμμισε παράλληλα την δέσμευσή του στην ομάδα της οποίας ηγείται από το 2005.

Advertisement
Advertisement

Το τελευταίο ίσως να ήταν και αυτονόητο για τους περισσότερους. Ωστόσο, έπειτα από την παραίτηση του Binotto υπήρξε έντονη φημολογία σχετικά με προσέγγιση του Horner από την Scuderia.

Ο Βρετανός δήλωσε σχετικά: “Η δέσμευσή μου είναι αυτή τη στιγμή πλήρης στην Red Bull. Βρίσκομαι εδώ από το ξεκίνημα και προφανώς έχουμε πολύ ισχυρούς δεσμούς”. Για τον Horner η αποχώρηση του Binotto δεν αποτέλεσε έκπληξη. “Προφανώς, πρόκειται για απόφαση της Ferrari. Νομίζω ότι ο επόμενος θα είναι ο έκτος επικεφαλής τους τον οποίον θα αντιμετωπίσω”.

Advertisement
Advertisement

Πολλές ήταν οι φήμες, όμως, που είχαν κυκλοφορήσει σχετικά με τον νυν αγωνιστικό διευθυντή της McLaren, Andrea Seidl και πιθανή μεταπήδησή του στη Ferrari. Επ’ αυτών τοποθετήθηκε ο CEO της ομάδας, Zak Brown. “Δεν έχω ιδέα εάν έγινε κάποια προσέγγιση. Γνωρίζω, όμως, ότι δεν πάει (σ.σ. ο Seidl) πουθενά“.

Τέλος ο Brown -όπως και ο Horner- εκφράστηκαν με κολακευτικά λόγια για τον Binotto. “Μου φαίνεται ότι ο Mattia έκανε καλή δουλειά. Ήταν ανταγωνιστικοί φέτος” δήλωσε ο Brown. “Δεν γνωρίζω ποιες είναι οι εσωτερικές διεργασίες στην Ferrari. Εγώ, πάντως, είμαι της άποψης ότι η σταθερότητα και οι μακροχρόνιες συνεργασίες αποδίδουν τα καλύτερα αποτελέσματα” συνέχισε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Pirelli: 30% αύξηση προσπερασμάτων το 2022
F1: Ανασκόπηση της σεζόν του 2022
Verstappen: Οδηγός της χρονιάς στη Μεγάλη Βρετανία