Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Formula 1: Τιμώντας τον Seb Vettel

Ελλάδα 12:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Formula 1: Τιμώντας τον Seb Vettel

FORMULA 1

Formula 1: Τιμώντας τον Seb Vettel

FORMULA 1

To Grand Prix στο Άμπου Ντάμπι θα είναι το τελευταίο στην λαμπρή καριέρα του Seb Vettel. Και το grid αποφάσισε να τον αποχαιρετήσει με στιλ.

Advertisement
Advertisement

Δεν υπάρχει άνθρωπος στο paddock που να έχει να πει κακό λόγο για τον Sebastian Vettel. Κάτι ιδιαίτερα σπάνιο σε ένα τόσο ανταγωνιστικό περιβάλλον. Έτσι, δεν αποτέλεσε έκπληξη το ότι όλοι οι οδηγοί του grid προσήλθαν στο δείπνο αποχαιρετισμού του Seb πριν τον αγώνα στο Άμπου Ντάμπι.

Το γεγονός έγινε γνωστό μέσω των ίδιων των οδηγών οι οποίοι ανέβασαν φωτογραφίες από το δείπνο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Επιπλέον, το συγκεκριμένο δείπνο δεν θα είναι ο μόνος τρόπος με τον οποίον οι οδηγοί της F1 θα ευχαριστήσουν τον Seb για την προσφορά του.

Advertisement
Advertisement

Ο Fernando Alonso έχει ετοιμάσει μία παραλλαγμένη εκδοχή του κράνους του, στο οποίο εμπεριέχονται και τα χρώματα εκείνου του Vettel. Στη συνέντευξη τύπου πριν το GP ο Ισπανός είπε: “Πιστεύω ότι η καριέρα μου και εκείνη του Seb θα είναι για πάντα συνδεδεμένες. Δώσαμε τόσες πολλές μεγάλες μάχες ενώ βρισκόμασταν στο αποκορύφωμα. Τις απόλαυσα ακόμη κι αν τα αποτελέσματα ήταν υπέρ του”.

Ο Hamilton από την άλλη εξέφρασε την ευχή μιας μελλοντικής επιστροφής του Vettel στο σπορ. “Είχαμε τόσες ωραίες και μεγάλες μάχες. Και σκεφτόμουν ότι οι περισσότεροι οδηγοί επιστρέφουν. Ο Alonso επέστρεψε και πολύ πιθανόν να επιστρέψεις και εσύ” είπε ο Lewis απευθυνόμενος στον Seb.

Advertisement

Και η νεότερη γενιά οδηγών, όμως, εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για τον Vettel. Ο Verstappen θυμήθηκε ότι ο Seb τον περίμενε στο motorhome της Red Bull μετά το μεγάλο του ατύχημα στο Silverstone πέρσι. Τέλος, ο Leclerc τον ευχαρίστησε για όλα όσα του έμαθε κατά την περίοδο που ήταν teammates στη Ferrari.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ferrari: Διαψεύδει τα περί αντικατάστασης Binotto
Haas: Έξω ο Mick, μέσα ο Hulkenberg!
McLaren: Με καλλιτεχνικό άγγιγμα στην Yas Marina

Advertisement