Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Φερστάπεν: Του απαγορεύτηκε να οδηγήσει μία Mercedes!

Ελλάδα 20:46
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Φερστάπεν: Του απαγορεύτηκε να οδηγήσει μία Mercedes!

FORMULA 1

Φερστάπεν: Του απαγορεύτηκε να οδηγήσει μία Mercedes!

FORMULA 1

Μπορεί ο Μαξ να οδηγεί τα πιο γρήγορα αγωνιστικά στον κόσμο από τα 17 του έτη. Σύμφωνα, όμως, με μία εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων είναι πολύ μικρός για την Mercedes-AMG GT Coupe!

Advertisement
Advertisement

Ο Ολλανδός είχε μεταβεί στην Πορτογαλία για τις χριστουγεννιάτικες διακοπές του. Μαζί του είχε μία τεράστια παρέα φίλων (έφτασαν στο Αλγκράβε με τρία ιδιωτικά τζετ!) αλλά και μέλη της οικογένειάς του.

Μόλις προσγειώθηκαν, αναζήτησαν αμέσως αυτοκίνητα τόσο για τις καθημερινές τους μετακινήσεις όσο και για track days στην πίστα του Portimao που βρίσκεται στην περιοχή. Απευθύνθηκαν στην εταιρεία Sixt με τον Μαξ να επιλέγει για τον εαυτό του το εντυπωσιακό GT της Mercedes.

portimao20-rd12-ham-leads-rbpool-a1000x600

Advertisement
Advertisement

Όμως εκεί μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τον τρις παγκόσμιο πρωταθλητή της F1. Το προσωπικό της εταιρείας αφού έλεγξε την ταυτότητα του Ολλανδού, αρνήθηκε να του παραχωρήσει την συγκεκριμένη Mercedes!

Αιτία; Ο Μαξ είναι πολύ…. μικρός για να οδηγήσει αυτό το αυτοκίνητο! Ο Φερστάπεν είναι 26 ετών ενώ θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον 30 ώστε να μπορεί να υπογράψει το συμβόλαιο ασφάλισης για την Mercedes-AMG GT.

Advertisement

«Προσπαθώντας να βρούμε μία φιλική προς τον πελάτη λύση, προσφέραμε στον κύριο Φερστάπεν ένα άλλο premium αυτοκίνητό μας» δήλωσε εκπρόσωπος της Sixt. Τελικά η Mercedes-AMG GT νοικιάστηκε από τον μάνατζερ του Μαξ, Ρέιμοντ Φερμάλεν.

Κατά σατανική σύμπτωση το αυτοκίνητο για το οποίο έγινε όλη η φασαρία έφερε το σήμα της ομάδας με την οποίαν ο Φερστάπεν παλεύει ανηλεώς στις πίστες εδώ και αρκετά χρόνια. Δεν πιστεύουμε ότι το περιστατικό αυτό έκανε τον Μαξ να αγαπήσει περισσότερο το τριάκτινο αστέρι!

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Σέκτερ: Ο Φερστάπεν θα ήταν ο καλύτερος και στην εποχή μου!
F1: Πώς περνούν οι οδηγοί τον ελεύθερο χρόνο τους; (+video)
F1: Ποια είναι η αγαπημένη εποχή;