Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

F1: Πώς περνούν οι οδηγοί τον ελεύθερο χρόνο τους; (+video)

Ελλάδα 20:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

F1: Πώς περνούν οι οδηγοί τον ελεύθερο χρόνο τους; (+video)

FORMULA 1

F1: Πώς περνούν οι οδηγοί τον ελεύθερο χρόνο τους; (+video)

FORMULA 1

Με το πρωτάθλημα να έχει ολοκληρωθεί εδώ και μερικές εβδομάδες οι οδηγοί ήδη έχουν στραμμένη την προσοχή τους στο 2024. Πρώτα, όμως, είναι ώρα για λίγη χαλάρωση!

Advertisement
Advertisement

Το επάγγελμα του οδηγού αγώνων είναι ιδιαίτερα απαιτητικό όχι μόνο από τεχνικής αλλά και από πνευματικής άποψης.

Για 10 μήνες οι 20 πρωταγωνιστές του grid τρέχουν με το… στροφόμετρό τους στο κόκκινο. Συνεχείς αγώνες σε διαφορετικές χώρες, ατελείωτα συμβούλια με μηχανικούς, υποχρεώσεις χορηγών και συνεντεύξεις απαρτίζουν την καθημερινότητά τους. Τα εκατομμύρια που κερδίζουν μόνο εύκολα δεν βγαίνουν!

Advertisement
Advertisement

Έτσι το καλοκαιρινό διάλειμμα όπως και η off-season είναι δύο χρυσές ευκαιρίες για τους ήρωές μας ώστε να χαλαρώσουν και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους. Φυσικά όλοι οι οδηγοί δεν ξεχνούν την καθημερινή τους προπόνηση ακόμη και όταν δεν έχουν αγώνες.

Ωστόσο υπάρχουν και πολλές άλλες δραστηριότητες στις οποίες επιδίδονται και τους βοηθούν να ξεχνιούνται -έστω και για λίγο- από την συνεχή πίεση του πρωταθλητισμού. Ας δούμε, λοιπόν, ποια είναι τα χόμπι των οδηγών της F1!

Μαξ Φερστάπεν 

Ο Ολλανδός είναι racer από την κορυφή μέχρι τα νύχια! Ακόμη και όταν δεν έχει να τρέξει στις πίστες του πρωταθλήματος, εκείνος κάθεται στον προσομοιωτή του και… αλωνίζει στις εικονικές πίστες.

Advertisement

Ο Μαξ είναι, μάλιστα, μέλος και της Team Redline η οποία συμμετέχει σε ποικίλες διοργανώσεις e sports. Σύμφωνα με τον ίδιο η οδήγηση σε προσομοιωτή τον έχει βοηθήσει πολύ και στην οδήγηση στον πραγματικό κόσμο.

Λιούις Χάμιλτον

Advertisement

Ο Βρετανός πολυπρωταθλητής είχε ανέκαθεν πολλά ενδιαφέροντα εκτός F1. Είτε μιλάμε για την μουσική, την μόδα είτε για extreme sports, ο Λιούις είναι μέσα σε όλα!

Δεν έχει κρύψει, μάλιστα, ότι τον απασχολεί ιδιαίτερα το μέλλον του μετά την ολοκλήρωση της καριέρας του στην F1. Σίγουρα με τόσα ενδιαφέροντα, ο Χάμιλτον δεν θα μείνει άεργος!

Σαρλ Λεκλέρ

Advertisement

Ο Μονεγάσκος είναι ένας πραγματικός καλλιτέχνης! Και όχι μόνο πίσω από το τιμόνι της Ferrari του. Εδώ και λίγο καιρό ο Σαρλ έχει αποκαλύψει την αγάπη που έχει για την μουσική και ιδιαίτερα για το πιάνο!

Έχει, μάλιστα, και κανάλια σε Youtube και Spotify όπου ανεβάζει τις δικές του συνθέσεις! Καθόλου άσχημα Σαρλ

Λάντο Νόρις

Πολλά είναι και τα ενδιαφέροντα αυτής της… μορφής του grid που ακούει στο όνομα Λάντο Νόρις. Ο Βρετανός είναι gamer από κούνια ενώ του αρέσει να παίζει drums αλλά και γκολφ!

Η EA Sports είχε στείλει στον Λάντο φέτος το F123 με τον Βρετανό να δοκιμάζει την πίστα του Βέγκας στο YouΤube. Το αποτέλεσμα ήταν αναμενόμενα ξεκαρδιστικό!

Σέρχιο Πέρεζ

Δύο είναι τα κύρια ενδιαφέροντα του Μεξικανού εκτός F1. Ο Τσέκο παίζει… στο χρηματιστήριο κάθε μέρα. Ή για να είμαστε πιο ακριβείς, επενδύει καθώς τα ποσά που δεσμεύει πρέπει να ξεπερνούν αρκετά τον μέσο όρο.

Παρακολουθεί καθημερινά την πορεία των μετοχών του και δεν διστάζει να πάρει ρίσκο! Όταν θέλει να χαλαρώσει παίζει γκολφ έχοντας πάντα μαζί του και το… γούρι του!

Φερνάντο Αλόνσο

Ο Νάντο είναι οδηγός αγώνων, τελεία και παύλα. Και τι κάνει όταν δεν έχει να τρέξει σε F1, Le Mans ή Indy; Απλό. Τρέχει με καρτ, φυσικά, είτε στην δική του πίστα είτε σε φίλων.

Ο Αλόνσο είναι μάλλον ο μεγαλύτερος petrolhead του πρωταθλήματος και θα κυνηγάει το τελευταίο χιλιοστό του δευτερολέπτου ακόμη και μετά τα 50!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
F1: Οι πιο… ζημιάρηδες οδηγοί του 2023! (+video)
Σέκτερ: Ο Φερστάπεν θα ήταν ο καλύτερος και στην εποχή μου!
F1: Williams και Sauber ανακοίνωσαν ημερομηνία παρουσιάσεων