Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Φερστάπεν: Η τρυφερή του πλευρά (+video)

Ελλάδα 19:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Φερστάπεν: Η τρυφερή του πλευρά (+video)

FORMULA 1

Φερστάπεν: Η τρυφερή του πλευρά (+video)

FORMULA 1

Ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής είναι γνωστός για το επιθετικό και ασυμβίβαστο στιλ του στην πίστα. Ωστόσο υπάρχει και μία άλλη πλευρά του Μαξ όχι τόσο εμφανής.

Advertisement
Advertisement

Αυτή εκφράζεται στην πολύ όμορφη σχέση που έχει με την κόρη της κοπέλας του, Κέλι Πικέ. Η μικρή Πενέλοπε έχει μεγάλη αδυναμία στον «Μάξι» και τα συναισθήματα είναι μάλλον αμοιβαία!

Βλέπετε πριν από το 2021 -οπότε και οι Φερστάπεν-Πικέ έγιναν ζευγάρι- η κόρη του Νέλσον Πικέ είχε δεσμό με τον Ντανιίλ Κβίατ. Ο Ρώσος πρώην οδηγός των Toro Rosso και Red Bull ήταν με το μοντέλο από την Βραζιλία από το 2017 μέχρι και το 2019.

Advertisement
Advertisement

Μέσα σε αυτό το διάστημα μπορεί να μην παντρεύτηκαν ποτέ, όμως έκαναν την μικρή Πενέλοπε. Παρά τον χωρισμό τους ο Ντανιίλ και η Κέλι μεγαλώνουν από κοινού την μικρή τους κόρη. Ωστόσο εκείνη περνάει περισσότερο χρόνο με τον Φερστάπεν καθώς ο Ολλανδός και η Πικέ συγκατοικούν εδώ και δύο χρόνια.

Ο Φερστάπεν δήλωσε για την σχέση του με την Πενέλοπε: «Την βλέπω κάθε μέρα, είναι πολύ χαριτωμένη. Δεν έχω στόχο να αντικαταστήσω τον πατέρα της. Το σημαντικό είναι να έχει μία καλή σχέση με τον πραγματικό της πατέρα, πράγμα που ισχύει».

Advertisement

Όπως μπορείτε να δείτε και στο παραπάνω video η μικρή Πενέλοπε έχει κάνει αρκετές… guest εμφανίσεις στο Twitch του Μαξ. Ξαφνικά η προσπάθεια του Μαξ να τρέξει σε αγώνες sim racing με φίλους του αποκτά μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας!

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ο Χόρνερ για όλους και για όλα
Πως είναι να είσαι 8 χρόνια μηχανικός αγώνα του Φερστάπεν (+video)
Τα κακά και γκαζιάρικα παιδιά που τρελαίνουν τις γυναίκες