Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Kelly Piquet: Αντιδράσεις για τη φωτογράφισή της στην Vogue

Ελλάδα 13:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Kelly Piquet: Αντιδράσεις για τη φωτογράφισή της στην Vogue

FORMULA 1

Kelly Piquet: Αντιδράσεις για τη φωτογράφισή της στην Vogue

FORMULA 1

Η Kelly Piquet φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο του τεύχους Ιανουαρίου στην ολλανδική έκδοση της Vogue. Δεν έλειψαν, όμως, αρκετές αντιδράσεις για το μοτίβο που επιλέχθηκε.

Advertisement
Advertisement

Συγκεκριμένα, η Kelly φωτογραφήθηκε φορώντας αγωνιστική φόρμα, κράνος και οδηγώντας μία Shelby Cobra η οποία ανήκει στον πατέρα της, Nelson Piquet. Επιπλέον, μεγάλο μέρος της συνέντευξής της κινείται γύρω από τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Η αλήθεια είναι ότι στην συνέντευξη, η Kelly δεν παρουσιάζεται με κανέναν τρόπο ως κάποια μορφή του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Η ίδια παραδέχεται, φυσικά, ότι: «Αυτός ο κόσμος μου είναι πολύ γνώριμος. Ξέρω τι περνούν αυτοί οι άνθρωποι». Πράγμα απολύτως λογικό καθώς η Piquet έχει γεννηθεί σε ένα περιβάλλον στο οποίο τα motorsport ήταν κυρίαρχα.

Advertisement
Advertisement

Ο πατέρας της είναι ένας από τους μεγαλύτερους οδηγούς όλων των εποχών στην F1, έχοντας κατακτήσει το πρωτάθλημα τρεις φορές. Δύο από τα αδέρφια της έχουν υπάρξει επίσης επαγγελματίες οδηγοί. Η ίδια, βέβαια, έχει μία κόρη με τον Daniil Kvyat, ενώ εδώ και 2 χρόνια είναι η κοπέλα του Max Verstappen. Για τον Max η Kelly δήλωσε ότι θα συνεχίσει να τον στηρίζει με όποιον τρόπο μπορεί.

Κάποιοι, όμως, ενοχλήθηκαν από την επιλογή της συγκεκριμένης θεματολογίας. Αρκετοί χρήστες σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης παρατήρησαν ότι η Piquet δεν έχει αγωνιστεί ποτέ της στον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Ότι υπάρχουν άλλες γυναίκες οι οποίες όντως έχουν δουλέψει πολύ σκληρά για να αναδειχθούν σε ένα ανδροκρατούμενο περιβάλλον.

Advertisement

Και ότι εφόσον η Vogue ήθελε να έχει θεματολογία τύπου «η γυναίκα στον μηχανοκίνητο αθλητισμό» ένα μοντέλο μόδας δεν μπορεί να εκπροσωπεί το γυναικείο φύλο. Συμφωνήστε -ή διαφωνήστε- ελεύθερα.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
F1: Η Ford εξετάζει επιστροφή μέσω Red Bull
Wolff: Βέβαιος ότι ο Hamilton θα παραμείνει στην Mercedes
F1: Απαγόρευση πολιτικών δηλώσεων στους οδηγούς χωρίς την άδεια της FIA