Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

F1: Πόσα βγάζουν στο Instagram οι σύντροφοι των οδηγών;

Ελλάδα 14:15
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

F1: Πόσα βγάζουν στο Instagram οι σύντροφοι των οδηγών;

FORMULA 1

F1: Πόσα βγάζουν στο Instagram οι σύντροφοι των οδηγών;

FORMULA 1

Η F1 είναι το σπορ που έχει συνδεθεί όσο κανένα άλλο με την καλή ζωή και την πολυτέλεια. Και αυτό φαίνεται ακόμη και από τις συντρόφους των πρωταγωνιστών του πρωταθλήματος.

Advertisement
Advertisement

Τα αστρονομικά ποσά που εισπράττουν οι οδηγοί του πρωταθλήματος είναι γνωστά. Λιγότερο γνωστά, όμως, είναι ίσως τα κέρδη των συντρόφων τους από το Instagram.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι περισσότερες εξ αυτών δεν έχουν ως αποκλειστική τους απασχόληση το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Έχουν τις δικές τους δουλειές οι οποίες συνήθως δεν έχουν άμεση σχέση με την F1. Ωστόσο εφόσον μπορούν να βγάλουν και ένα… χαρτζιλίκι από το Ίνστα γιατί να χάσουν την ευκαιρία;

Advertisement
Advertisement

Φυσικά όλες οι σύντροφοι των οδηγών ασχολούνται με το Instagram και μάλιστα κερδίζουν από αυτό. Εμείς επιλέξαμε, όμως, τις πέντε κοπέλες με τις ακριβότερες τιμές ανά post.

5. Κάρμεν Μοντέρο Μουντ

Η κοπέλα του Τζορτζ Ράσελ ασχολείται με τα χρηματοοικονομικά. Έχει πτυχίο στην διοίκηση επιχειρήσεων και παίρνει την καριέρα της πολύ σοβαρά.

Advertisement

Το ίδιο σοβαρά, όμως, παίρνει και την δραστηριότητά της στο Instagram. Η Κάρμεν κερδίζει 1.242 ευρώ για κάθε της post.

4. Φραντσίσκα Γκόμες

Η εκθαμβωτική κοπέλα του Πιερ Γκασλί είναι μοντέλο και -φυσικά- ινφλουένσερ. Έτσι, γνωρίζει άριστα τον τρόπο λειτουργίας της συγκεκριμένης αγοράς.

Advertisement

Η Γκόμες κερδίζει 2.170 ευρώ για κάθε της post στο Ίνστα. Και μάλλον τα κέρδη της θα ακολουθήσουν ανοδική πορεία στο μέλλον.

3. Μελίσα Χιμένεθ

Η Ισπανή δημοσιογράφος φημολογείται ότι είναι το νέο κορίτσι του Φερνάντο Αλόνσο. Οι δύο δεν έχουν επισημοποιήσει ακόμη τη σχέση τους.

Advertisement

Ωστόσο τα κέρδη της Μελίσα από το Instagram είναι γνωστά. Κερδίζει 2.417 ευρώ για κάθε της post.

2. Λίλη Χε

Η Κινέζα γκόλφερ είναι εδώ και αρκετό καιρό ζευγάρι με τον Άλεξ Άλμπον. Οι δυο τους είναι πολύ ενεργοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όντας αθλήτρια, η Χε κάνει πολλά post σχετικά με το γκολφ αλλά και με προϊόντα σχετικά με τον αθλητισμό και τη γυμναστική. Κερδίζει 2.700 ευρώ από το καθένα.

1. Κέλι Πικέ

Το κορίτσι του πρωταθλητή είναι και… πρωταθλήτρια στα κέρδη από το Instagram. Η κόρη του Νέλσον Πικέ είναι ζευγάρι με τον Μαξ Φερστάπεν από το τέλος του 2020.

Οι δυο τους συγκατοικούν, ενώ η Κέλι ασχολείται με το μόντελινγκ και τον σχεδιασμό ρούχων. Κερδίζει 3.237 ευρώ από κάθε της post.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
F1 GP Άμπου Ντάμπι: Η τελευταία pole της χρονιάς στον Φερστάπεν
Φερστάπεν-Red Bull: Μία ιστορική σεζόν! (+video)
McLaren-Aston Martin: Οι ευχάριστες εκπλήξεις