Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

F1 memes: Τα καλύτερα της Imola!

Ελλάδα 15:52
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

F1 memes: Τα καλύτερα της Imola!

FORMULA 1

F1 memes: Τα καλύτερα της Imola!

FORMULA 1

Η κάλυψη ενός αγώνα δεν θα ήταν ολοκληρωμένη χωρίς τα memes που το συνοδεύουν. Το GP της Εμίλια-Ρομάνια έδωσε άφθονο υλικό σε όλη τη διάρκεια του τριημέρου.

Advertisement
Advertisement

Για άλλη μια φορά οι πρωταγωνιστές του σπορ δεν απογοήτευσαν. Και δεν αναφερόμαστε στα οριακά τους περάσματα από τις 19 στροφές της Imola. Ούτε, φυσικά, στις μονομαχίες τους κατά τη διάρκεια του τριημέρου.

Εδώ μας απασχολούν άλλα θέματα. Όπως, οι επιλογές καριέρας ορισμένων οδηγών. Ή κάποια φαινόμενα που επαναλαμβάνονται με “ύποπτη” συχνότητα. Ας δούμε, λοιπόν, τα καλύτερα μιμίδια που μας δίνουν την πεμπτουσία του τελευταίου Grand Prix. F1 memes από τον Άγιο Μαρ…δηλαδή εννοούμε από την Εμίλια-Ρομάνια.

1. Χαμένοι στην μετάφραση

Για όσους μεγαλώσαμε με την F1 των 80s και των 90s το νέο όνομα του αγώνα στην Imola πάντα θα μας ξενίζει

Advertisement
Advertisement

2. Χάσαμε την πτήση

Κάθε αλλαγή κανονισμών αποτελεί μεγάλη πρόκληση για όλες τις ομάδες. Με την προϋπόθεση, φυσικά, ότι θα ανταποκριθούν εγκαίρως…

Advertisement

 

3. Lights out ή Sainz out?

Ανησυχητική είναι η συχνότητα των εγκαταλείψεων του Carlos Sainz. Ακόμη πιο ανησυχητικό το ότι τείνουν να ταυτιστούν με το σβήσιμο των κόκκινων φώτων.

Advertisement

4. Που είναι το DRS;

Μόνο στην απουσία καταλαβαίνεις…

Advertisement

 

5. Like a boss

Σεβασμός σε όσους χαρακτήρισαν την μεταπήδηση Bottas στην Alfa Romeo ως “boss move” πριν το Μπαχρέιν. (Υπήρξε, άραγε, έστω ένας;)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
F1 Onboard: Τα καλύτερα πλάνα από την Imola
F1 memes: Τα καλύτερα από την Αυστραλία
Ο ανυπόμονος Checo πάει Μαϊάμι!