Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Ο ανυπόμονος Checo πάει Μαϊάμι!

Ελλάδα 5:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Ο ανυπόμονος Checo πάει Μαϊάμι!

FORMULA 1

Ο ανυπόμονος Checo πάει Μαϊάμι!

FORMULA 1

Ο Sergio Perez είχε μία μεγάλη χρονιά πέρσι. Από εκεί που δεν είχε θέση στο grid στο τέλος του 2020, βρέθηκε ξαφνικά στο προσκήνιο οδηγώντας για λογαριασμό της Red Bull. Η νίκη του στο Μπακού ήταν συγκλονιστική. Αλλά τις εντυπώσεις έκλεψαν οι μεγάλες “άμυνες” που έβγαλε στον Lewis Hamilton.

Advertisement
Advertisement

Τόσο στην Τουρκία όσο και στο Άμπου Ντάμπι ο Checo οδήγησε οριακά αλλά πεντακάθαρα, βοηθώντας καθοριστικά την προσπάθεια του Max Verstappen για το πρωτάθλημα. Έτσι, δεν άργησε να του δοθεί και το προσωνύμιο minister of defence από τους φίλους του σπορ.

Εν όψει του πρώτου Grand Prix στο Μαϊάμι, λοιπόν, η Red Bull έβγαλε ένα promo video στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Checo. Ο Μεξικανός βρίσκεται στη Νέα Υόρκη αλλά βιάζεται λίγο παραπάνω να βρεθεί στην πίστα του Μαϊάμι. Έτσι, απλώς… παίρνει το μονοθέσιό του και ξεκινάει το ταξίδι του προς την Florida!

Advertisement
Advertisement

Στον δρόμο συναντάει πολλούς αθλητές και celebrities οι οποίοι είτε του δίνουν οδηγίες, είτε τον ενθαρρύνουν απλώς. Τελικά, όταν φτάνει στην πίστα αντιλαμβάνεται πώς εκείνη ακόμη βρίσκεται υπό κατασκευή. Το βίντεο που έχει σκηνοθετηθεί από τον Nicholas Schrunk, δείχνει στο τέλος την Red Bull με το νούμερο 11 να μπαίνει μέσα στο Hard Rock Stadium.

Εκεί, εμφανίζεται στην οθόνη ο Christian Horner ο οποίος ενημερώνει τον Checo πώς ο αγώνας θα γίνει τον Μάιο. Συγκεκριμένα το τριήμερο του πρώτου φετινού Grand Prix επί αμερικανικού εδάφους είναι δύο εβδομάδες μετά την Imola, από τις 6 έως τις 8 Μαΐου.

Advertisement

 

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
F1 GP Αυστραλίας: Ο Leclerc παίρνει τον έλεγχο
Hamilton: Προσπαθώ να συσπειρώσω την ομάδα
Leclerc: Θύμα ληστείας στην Ιταλία!