Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

F1: Η ευτυχέστερη ημέρα της ζωής σας στην Imola!

Ελλάδα 17:57
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

F1: Η ευτυχέστερη ημέρα της ζωής σας στην Imola!

FORMULA 1

F1: Η ευτυχέστερη ημέρα της ζωής σας στην Imola!

FORMULA 1

Μοιράζεστε με το ταίρι σας το πάθος για την Formula 1; Τι καλύτερο τότε από το να περάσετε την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής σας σε μία πίστα του παγκοσμίου πρωταθλήματος;

Advertisement
Advertisement

Και όχι, μάλιστα, σε κάποιο σιρκουί «δευτέρας διαλογής» αλλά στην θρυλική πίστα της Imola! Κάτι τέτοιο είναι πλέον εφικτό έπειτα από την συμφωνία που υπέγραψαν η δημοτική αρχή της Imola με την εταιρία τουρισμού IF Imola-Faenza.

Οι τελετές θα γίνονται στην αίθουσα που φέρει το όνομα του Ayrton Senna. Η αίθουσα θα διαμορφώνεται κατάλληλα ώστε να μπορεί να φιλοξενήσει και την δεξίωση του γάμου. Ασφαλώς, οι νεόνυμφοι θα έχουν και την ευκαιρία να βγουν φωτογραφίες σε ορισμένα από τα πιο εμβληματικά σημεία του πρωταθλήματος. Ή και να δοκιμάσουν τους προσομοιωτές της πίστας!

Advertisement
Advertisement

Τα ζευγάρια που επιθυμούν να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου στην Imola θα έχουν την ευκαιρία να το πράττουν στα Σαββατοκύριακα μεταξύ Οκτωβρίου και Μαρτίου. Από τον Απρίλιο μέχρι και τον Σεπτέμβριο οι διαθέσιμες ημέρες θα είναι η Τρίτη και η Τετάρτη, λόγω της αγωνιστικής δραστηριότητας στο σιρκουί.

Η συμφωνία που έχει υπογραφεί έχει ισχύ για τρία χρόνια αλλά υπάρχει και πρόβλεψη για την ανανέωσή της. Ιδίως σε περίπτωση που η ζήτηση αποδειχθεί μεγάλη.

Advertisement

Βέβαια οι μελλόνυμφοι, θα πρέπει να δώσουν και κάποιο αντίτιμο για να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα. Αυτό έχει καθοριστεί στα 410 ευρώ για ζευγάρια των οποίων η μόνιμη κατοικία βρίσκεται στην περιοχή. Εάν, όμως, δεν είστε δημότες της Imola τότε θα πρέπει να πληρώσετε τα διπλάσια, ήτοι 820 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Vasseur: Ιδιαίτερα επιεικής η τιμωρία της Red Bull
Hill: Ο Verstappen ικανός για 8 τίτλους!
Ferrari: Απορρίφθηκε η επανεξέταση της ποινής στον Sainz

Advertisement