Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Πως σας φαίνεται ο ηθοποιός που θα παίξει τον Ayrton Senna; (+video)

Ελλάδα 22:44
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Πως σας φαίνεται ο ηθοποιός που θα παίξει τον Ayrton Senna; (+video)

ΝΕΑ

Πως σας φαίνεται ο ηθοποιός που θα παίξει τον Ayrton Senna; (+video)

ΝΕΑ

Είναι και αυτός Βραζιλιάνος και αναλαμβάνει τον εξαιρετικά δύσκολο ρόλο να ζωντανέψει έναν θρύλο. Θα τα καταφέρει λέτε;

Advertisement
Advertisement

Όπως γράψαμε εδώ, το Netflix ετοιμάζει μία μίνι σειρά με θέμα την ζωή του Ayrton Senna. Ακολουθώντας την επιτυχία που έχουν όλα τα σχετικά θέματα, όπως η ταινία Ford vs Feerrari ή το Drive to Survive, η δημοφιλής πλατφόρμα αποφασίζει να ασχοληθεί με τον κορυφαίο των κορυφαίων.

Για τον πρωταγωνιστικό ρόλο επιλέχθηκε ένας Βραζιλιάνος ηθοποιός με το όνομα Gabriel Leone. Πρόκειται για ένα νεαρό, μόλις 29 ετών ηθοποιό, που έχει κερδίσει ήδη αρκετή φήμη στην χώρα του χάρη σε μία σειρά του Amazon Prime με την ονομασία Dom.

O Leone θα υποδυθεί τον Senna σε μία σειρά που όπως λέει το Netflix θα ακολουθήσει την ζωή του Senna σε όλες τις φάσεις της από της επιτυχίες και τους θριάμβους μέχρι και τον αδόκητο θάνατό του.

Advertisement
Advertisement

Μέσα σε έξι επεισόδια που θα κρατήσει η σειρά θα δούμε την εξέλιξη του Senna από την μετακόμισή του στην Βρετανία για το πρωτάθλημα Formula Ford και θα περάσουμε μέσα από την εκπληκτική του δράση, τα τρία πρωταθλήματα μέχρι εκείνη την Πρωτομαγιά του 1994 και το δυστύχημα στο Γκραν Πρι του Σαν Μαρίνο.

Ο ηθοποιός δήλωσε ότι: «Είναι τεράστια ευθύνη και επίσης μεγάλη τιμή να μπορώ να εκπροσωπώ ένα είδωλο που ενέπνευσε τόσους πολλούς ανθρώπους σε όλη του τη ζωή, δείχνοντας στον κόσμο βραζιλιάνικο αθλητικό ταλέντο».

Advertisement

Και επισημαίνει επίσης: «Γνωρίζοντας ότι θα μεταφέρουμε αυτήν την ιστορία σε εκατομμύρια ανθρώπους σε τόσες πολλές χώρες μέσω του Netflix, με εμπνέει να δω αυτόν ως έναν από τους σπουδαίους ρόλους της καριέρας μου».

Η παραγωγή της σειράς θα γίνει από την βραζιλιάνικη εταιρία παραγωγής Gullane, με τον Βραζιλιάνο σκηνοθέτη Vicente Amorim. Η σειρά έχει επίσης την συγκατάθεση της οικογένειας Senna.

Advertisement

Μάλιστα, η αδελφή του Viviane Senna φαίνεται να έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον Leone δηλώνοντας ότι είναι ικανός να αποδώσει πιστά την μοναδική προσωπικότητα του Ayrton, ειδικά του Ayrton που γνώρισαν εκτός πίστας οι κοντινοί του άνθρωποι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Senna: Μίνι-σειρά στο Netflix για το μεγάλο Βραζιλιάνο
O Bruno Senna με τη νέα McLaren Artura στην πίστα (video)
Ακόμα μια επετειακή -για νίκη του Ayrton- McLaren Senna