Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Χόρνερ: Κινδυνεύει η θέση του στην Red Bull

Ελλάδα 7:49
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Χόρνερ: Κινδυνεύει η θέση του στην Red Bull

FORMULA 1

Χόρνερ: Κινδυνεύει η θέση του στην Red Bull

FORMULA 1

Την Παρασκευή το διοικητικό συμβούλιο της Red Bull θα αποφανθεί επί του θέματος που προέκυψε με τον Κρίστιαν Χόρνερ και η οποία μπορεί να του στοιχήσει ακόμη τη θέση του!

Advertisement
Advertisement

Ακόμη δεν είναι εντελώς σαφές το τι έχει συμβεί. Η πλειοψηφία των ΜΜΕ, πάντως, θεωρεί ότι τι θέμα αφορά σε απρεπή συμπεριφορά του Βρετανού προς άλλο μέλος της ομάδας.

Κάποιοι ισχυρίζονται ότι ο Χόρνερ έστειλε άσεμνες φωτογραφίες του σε γυναίκα που εργάζεται στην εταιρία. Άλλοι υποστηρίζουν ότι η καταγγελία έχει να κάνει με το επιθετικό στιλ διοίκησης του επικεφαλής της Red Bull Racing. Ένα είναι βέβαιο, η καταγγελία έγινε την προηγούμενη εβδομάδα στην μητρική Red Bull.

Advertisement
Advertisement

Αμέσως διατάχθηκε εσωτερική έρευνα από την διοίκηση της εταιρίας. Η έρευνα ανατέθηκε σε εξωτερικό δικηγόρο, ειδικό επί τέτοιων ζητημάτων. Για όσο διαρκεί η διαδικασία ο Χόρνερ παραμένει στη θέση του επικεφαλής της Red Bull Racing. Την Δευτέρα, μάλιστα, παρευρέθηκε στην συνεδρίαση της επιτροπής της F1 η οποία αποφάσισε τις αλλαγές για τους αγώνες Sprint το 2024.

Το ζήτημα, πάντως, δείχνει να είναι ιδιαίτερα σοβαρό καθώς η επίσημη Red Bull τηρεί σιγήν ιχθύος. Επιπλέον, η έρευνα διεξάγεται πολύ γρήγορα καθώς η εταιρία επιθυμεί να έχει τελειώσει το θέμα πριν την 15η Φεβρουαρίου, οπότε και παρουσιάζεται το φετινό μονοθέσιο της Red Bull.

Advertisement

Κύκλοι προσκείμενοι προς τον επικεφαλής της Red Bull ισχυρίζονται ο Χόρνερ είναι αθώος και θέλει να καθαρίσει το όνομά του άμεσα.

Advertisement

Σε περίπτωση, όμως, που αποδειχθεί η ενοχή του Χόρνερ, τα πράγματα περιπλέκονται πάρα πολύ για τους πρωταθλητές. Οι Χόρνερ-Νιούι φέρονται να έχουν υπογράψει συμβόλαια στα οποία η παρουσία του ενός στην ομάδα εξαρτάται πλήρως από εκείνη του άλλου. Ως πιθανός προσωρινός αντικαταστάτης του Χόρνερ προβάλει για την ώρα ο Τζόναθαν Γουίτλι, αγωνιστικός διευθυντής της ομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ο Χόρνερ για όλους και για όλα
Χάμιλτον: Ο Χόρνερ μου έστειλε πρώτος μήνυμα!
Σκάνδαλο: Διερευνάται ο Χόρνερ από την Red Bull!