Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Χάμιλτον: Ο Χόρνερ μου έστειλε πρώτος μήνυμα!

Ελλάδα 11:02
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χάμιλτον: Ο Χόρνερ μου έστειλε πρώτος μήνυμα!

FORMULA 1

Χάμιλτον: Ο Χόρνερ μου έστειλε πρώτος μήνυμα!

FORMULA 1

Ο Λιούις Χάμιλτον απάντησε στις δηλώσεις του Χόρνερ ότι βολιδοσκόπησε την περίπτωση της μεταπήδησης στην Red Bull πριν υπογράψει φέτος με την Mercedes.

Advertisement
Advertisement

Ο Χόρνερ είχε ισχυριστεί ότι άνθρωπος του περιβάλλοντος Χάμιλτον τον είχε προσεγγίσει στις αρχές του 2023 ρωτώντας τον για το αν υπήρχε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Σύμφωνα με τον Χάμιλτον, όμως, ήταν ο ίδιος ο Χόρνερ ο οποίος είχε έρθει πρώτος σε επαφή μαζί του, στέλνοντάς του… γραπτό μήνυμα! «Δεν τους πλησίασα ποτέ. Ο Κρίστιαν μου είχε στείλει μήνυμα» δήλωσε την Πέμπτη στο Άμπου Ντάμπι ο Χάμιλτον. «Έχω μιλήσει με όλους του ανθρώπους μου και κανείς τους δεν είχε μιλήσει με την Red Bull» συμπλήρωσε.

Advertisement
Advertisement

Ο Χάμιλτον ισχυρίζεται, μάλιστα, ότι ο Χόρνερ είχε στείλει το μήνυμα στον παλιό του αριθμό και έτσι δεν είδε το μήνυμά του παρά αρκετούς μήνες αργότερα. «Είχα ανοίξει μετά από μήνες στο σπίτι το παλιό μου κινητό και είδα εκατοντάδες μηνύματα. Ένα από αυτά ήταν και του Κρίστιαν που μου ζητούσε να βρεθούμε για να τα πούμε» είπε ο Βρετανός.

Ο Χάμιλτον δεν ξέχασε να ρίξει και το «καρφί» του προς τον Χόρνερ. «Πολλοί αρέσκονται στο να αναφέρουν το όνομά μου σε συζητήσεις γιατί γνωρίζουν ότι θα κάνει γκελ. Είναι ότι καλύτερο εάν αισθάνεσαι μόνος και επιζητάς λίγη προσοχή. Απλώς πες το όνομά μου» δήλωσε ο Χάμιλτον.

Όνειρο θερινής νυκτός

Advertisement

Επιπλέον ο Χάμιλτον ξεκαθάρισε ότι είχε ενημερώσει τον Βολφ για το συμβάν. Τόνισε, όμως, ότι δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να οδηγήσει το ίδιο μονοθέσιο με τον Μαξ Φερστάπεν.

Advertisement

Από την πλευρά του και ο Ολλανδός δήλωσε την Πέμπτη ότι δεν θα είχε πρόβλημα εάν ήταν teammate του Βρετανού. Σημείωσε, όμως, ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να γίνει και ότι αισθάνεται πώς, έτσι κι αλλιώς, δεν έχει κάτι να αποδείξει.

Σίγουρα πολλοί φίλοι της F1 θα ήθελαν τους δύο οδηγούς να ανταγωνίζονται εντός της ίδιας ομάδας. Δεν είμαστε, όμως, καθόλου σίγουροι ότι κάποιος επικεφαλής ομάδας στο grid θα δεχόταν ένα τέτοιο σενάριο. Έτσι, το οδηγικό δίδυμο Φερστάπεν-Χάμιλτον μάλλον θα παραμείνει όνειρο… θερινής νυκτός!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
GM: Εγγράφηκε ως κατασκευάστρια PU από το 2028
F1 GP Λας Βέγκας: Η μπίλια στον άσσο! (+video)
Χόρνερ: Ο Χάμιλτον μίλησε μαζί μας πριν υπογράψει στη Mercedes

Advertisement