Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Σκάνδαλο: Διερευνάται ο Χόρνερ από την Red Bull!

Ελλάδα 23:00
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Σκάνδαλο: Διερευνάται ο Χόρνερ από την Red Bull!

FORMULA 1

Σκάνδαλο: Διερευνάται ο Χόρνερ από την Red Bull!

FORMULA 1

Σύμφωνα με την ολλανδική De Telegraaf η Red Bull έχει ξεκινήσει εσωτερική έρευνα έπειτα από καταγγελία εις βάρος του Κρίστιαν Χόρνερ.

Advertisement
Advertisement

Ο επικεφαλής της πρωταθλήτριας φέρεται να συμπεριφέρθηκε άσεμνα προς άλλο μέλος της ομάδας. Για την ώρα δεν έχουν δοθεί περισσότερες λεπτομέρειες επί του θέματος.

Ωστόσο εκπρόσωπος της ομάδας επιβεβαίωσε ότι έχει προσληφθεί εξωτερικός δικηγόρος, ειδικός επί τέτοιων θεμάτων ο οποίος διερευνά την υπόθεση. Ο Χέλμουτ Μάρκο – όπως και όλα τα κορυφαία στελέχη της Red Bull- αρνήθηκε να σχολιάσει όταν ρωτήθηκε σχετικά. Ο Χόρνερ θα παραμείνει στην θέση του επικεφαλής ενόσω διεξάγεται η έρευνα.

Advertisement
Advertisement

«Η εταιρία παίρνει τέτοιου είδους θέματα πάρα πολύ σοβαρά» δήλωσε εκπρόσωπος της ομάδας. «Μόλις έγιναν γνωστές οι συγκεκριμένες κατηγορίες διατάχθηκε έρευνα. Δεν θα ήταν σωστό να σχολιάσουμε κάτι άλλο μέχρι να ολοκληρωθεί αυτή» συμπλήρωσε. Να σημειωθεί ότι η έρευνα διενεργείται από την μητρική Red Bull και όχι την Red Bull Racing.

Ο Χόρνερ βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας από το 2005, όταν και η Red Bull εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα. Έκτοτε έχει κατακτήσει με την αυστριακή ομάδα επτά πρωταθλήματα οδηγών και έξι κατασκευαστών. Θεωρείται ένας από τους κορυφαίους, αν όχι ο κορυφαίος, team managers στον χώρο.

Advertisement

Είναι παντρεμένος με την τραγουδίστρια Τζέρι Χάλιγουελ και έχουν μαζί έναν γιο. Ο Χόρνερ έχει και μία κόρη από την προηγούμενη σύντροφό του, Μπέβερλι Άλεν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Ο Χόρνερ για όλους και για όλα
Χάμιλτον: Ο Χόρνερ μου έστειλε πρώτος μήνυμα!
Άλμπον: Στην Red Bull το 2025;

Advertisement