Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Χάμιλτον: Εάν ήμουν στο αυτοκίνητο του Πέρεζ…

Ελλάδα 5:50
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Χάμιλτον: Εάν ήμουν στο αυτοκίνητο του Πέρεζ…

FORMULA 1

Χάμιλτον: Εάν ήμουν στο αυτοκίνητο του Πέρεζ…

FORMULA 1

Ο Λιούις Χάμιλτον ισχυρίζεται ότι εάν οδηγούσε το ίδιο αυτοκίνητο με τον Φερστάπεν, το φετινό πρωτάθλημα δεν θα ήταν τόσο εύκολο για τον Ολλανδό.

Advertisement
Advertisement

Η κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος από τον Μαξ Φερστάπεν ήταν προδιαγεγραμμένη ήδη από τον Απρίλιο.

Ο Ολλανδό οδηγεί καλύτερα από ποτέ και έχει στη διάθεσή του ένα μονοθέσιο το οποίο απέχει πολύ από τον ανταγωνισμό. Τουλάχιστον στα χέρια του. Επειδή τα αποτελέσματα του Σέρχιο Πέρεζ μέχρι στιγμής δεν τα λες και εκθαμβωτικά. Ο Μεξικανός μπορεί να είναι δεύτερος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος. Ωστόσο μεταξύ εκείνου και του Μαξ μεσολαβεί… άβυσσος.

Advertisement
Advertisement

Βέβαια, ο Λιούις Χάμιλτον πιστεύει ότι εάν ήταν εκείνος στη θέση του Πέρεζ η ιστορία του φετινού πρωταθλήματος θα ήταν διαφορετική. «Θα ήθελα ένα αυτοκίνητο τόσο γρήγορο όσο της Red Bull; Φυσικά!» δήλωσε ο Βρετανός στο Canal+ μετά το τέλος του αγώνα στο Βέλγιο.

Όμως ο Χάμιλτον το πήγε και λίγο παραπέρα. «Ας πούμε ότι εάν ήμουν στο αυτοκίνητο του Σέρτζιο… ο Μαξ δεν θα περνούσε το ίδιο εύκολα όπως τώρα» δήλωσε με νόημα ο Λιούις.

Και το συμβόλαιο;

Φυσικά όσο ο Χάμιλτον… γλυκοκοιτάζει προς το Μίλτον Κινς, υπάρχει μία σοβαρή εκκρεμότητα. Αυτή δεν είναι άλλη από την ανανέωση της συνεργασίας του με την Mercedes.

Advertisement

Ο Τότο Βολφ διατυμπανίζει από την αρχή της σεζόν ότι το θέμα είναι καθαρά τυπικό. Πριν λίγες ημέρες, μάλιστα, δήλωσε ότι η συμφωνία έχει υπογραφεί… συναισθηματικά. Ότι κι αν μπορεί να σημαίνει αυτό.

Advertisement

Ο Χάμιλτον από τη μεριά του δηλώνει ότι δεν έχει ασχοληθεί με το συγκεκριμένο θέμα εδώ και αρκετό καιρό. «Ήθελα να επικεντρωθώ σε άλλα πράγματα. Η ομάδα μου ασχολείται με αυτό και τώρα είναι περισσότερο θέμα των δικηγόρων. Δεν ξέρω πότε θα το ανακοινώσουν. Μπορεί στο τέλος της χρονιάς» σημείωσε ο Βρετανός.

Οι δύο πλευρές, λοιπόν, ισχυρίζονται εμμέσως ότι έχουν συμφωνήσει στα βασικά. Στην διάρκεια, δηλαδή, του συμβολαίου και στο οικονομικό κομμάτι. Μένει να φανεί εάν όντως έχει έτσι η κατάσταση ή υπάρχει κάτι άλλο πέρα από ορισμένες «μικρές λεπτομέρειες» που εμποδίζει την ανακοίνωση της μεταξύ τους συμφωνίας.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
F1 GP Βελγίου: Σε άλλο επίπεδο (+video)
Χάμιλτον: Απογοήτευση στην Ουγγαρία
Προστ: Ανίκανος ο Ρόσι!