Live Κίνηση
Περισσότερα
FORMULA 1

Andretti: Η πρόσκληση που κατέληξε στα… spam;

Ελλάδα 12:55
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Andretti: Η πρόσκληση που κατέληξε στα… spam;

FORMULA 1

Andretti: Η πρόσκληση που κατέληξε στα… spam;

FORMULA 1

Μέσα σε όλον τον χαμό που προκάλεσε η κίνηση-βόμβα του Χάμιλτον να κλείσει με την Ferrari για το 2025 το θέμα της απόρριψης Andretti από την F1 σχεδόν ξεχάστηκε. Κακώς. θα λέγαμε εμείς.

Advertisement
Advertisement

Το ζήτημα μπορεί να έχει την σοβαρή του διάσταση και να αποδεικνύει τον καιροσκοπικό τρόπο με τον οποίον κινούνται οι ιθύνοντες του σπορ.

Έχει, όμως, και την κωμική του διάσταση. Σύμφωνα με το AP η FOM είχε αποστείλει πρόσκληση μέσω… e-mail στην Andretti ώστε εκείνη να παρουσίαζε το project της στα γραφεία της πρώτης στο Λονδίνο στις 12 Δεκεμβρίου του 2023. Ωστόσο ο αμερικανικός οργανισμός δεν απάντησε ποτέ στην πρόσκληση.

Advertisement
Advertisement

Αιτία ήταν ότι το mail της FOM κατέληξε στα… spam της Andretti! Δεν ξέρει τι να πρωτοσχολιάσει κανείς για το γεγονός αυτό. Το ότι η FOM αρκείται σε ένα απλό mail για κάτι που -υποτίθεται- ότι είναι τόσο σοβαρό; Ή μήπως για το ότι οι υπάλληλοι της Andretti δεν ελέγχουν τα spam;

Η Andretti είχε εκδώσει ανακοίνωση με την οποία σημείωνε ότι διαφωνούσε με την απόρριψή της από την FOM. Σε αυτό το σημείο, όμως, δεν είναι ξεκάθαρο το τι θα μπορούσε να κάνει η ομάδα του Μαικλ Αντρέτι. Πέραν, φυσικά, από το να εκδίδει ανακοινώσεις.

Advertisement

Έτσι, η Andretti εξέδωσε και νέα ανακοίνωση στο τέλος της εβδομάδας. Σε αυτήν υπενθυμίζει ότι ο φάκελός της έχει εγκριθεί από την FIA, πράγμα που σημαίνει ότι πληροί όλες τις προϋποθέσεις για συμμετοχή στην F1.

Η ανακοίνωση καταλήγει ως εξής: «Δεν θα αρνιόμασταν ποτέ μία συνάντηση με την FOM, απλώς δεν γνωρίζαμε για την πρόσκλησή της. Θα μας ενδιέφερε να συναντηθούμε και έχουμε εκφράσει το ενδιαφέρον μας γραπτώς». Αρκεί η δεύτερη πρόσκληση -εάν υπάρξει ποτέ- να μην σταλεί με e-mail.

Advertisement

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Cadillac: Μόνο με την Andretti στην F1
Andretti: Πόλεμος FIA και F1
Andretti: Απορρίφθηκε από την F1!