Ελλάδα 6:23
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
string(9) "phev-2022"

Mercedes-Benz A 250 e

Η A 250 e εστιάζει στην απόλαυση και την πρακτικότητα της ηλεκτρικής οδήγησης όπως αποδεικνύουν τα 73 χιλιόμετρα της ηλεκτρικής της αυτονομίας.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 2/11

Hyundai Tucson Plug-in Hybrid

Ηλεκτρικό όταν το θέλετε. Υβριδικό όταν το χρειάζεστε. Εάν εξαντλήσετε την αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία των πλέον των 60 χιλιομέτρων, ο βενζινοκινητήρας του πλήρως υβριδικού συστήματος αναλαμβάνει να σας μεταφέρει απροβλημάτιστα στον προορισμό σας.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 3/11

Land Rover Defender PHEV

Το νέο Defender αντιπροσωπεύει 70χρόνια καινοτομίας και βελτίωσης, τιμώντας την ιστορία του και τη σκληροτράχηλη φύση του. Μια από τις εκδόσεις που ξεχωρίζουν είναι η plug–in υβριδική, λόγω της εντυπωσιακά χαμηλής κατανάλωσης καυσίμου και για τις μειωμένες εκπομπές CO2.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 4/11

Peugeot 308 PHEV

To νέο Peugeot 308 συναρπάζει χάρη στο δυναμισμό και την έντονη προσωπικότητά του, ενώ κάνει την κάθε στιγμή της οδήγησης μοναδική εμπειρία. Οι plug-in υβριδικές εκδόσεις του προσφέρουν τον καλύτερο δυνατό συνδυασμό οικονομίας και επιδόσεων.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 5/11

CUPRA Leon e-Hybrid

Το νέο CUPRA Leon διαθέτει μία πλήρη γκάμα κινητήρων υψηλών επιδόσεων με εξελιγμένα plug-in υβριδικά συστήματα κορυφαίας απόδοσης και οικονομίας.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 6/11

Jeep Compass 4xe

Τα νέα Compass 4xe αποτελούν τα πρώτα εξηλεκτρισμένα μοντέλα της Jeep για την Ευρώπη. Η τεχνολογία Plug-in Hybrid 4xe ξεκίνησε την «πράσινη» εξέλιξη της Jeep.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 7/11

Opel Grandland Electric Plug-In Hybrid

Το νέο Opel Grandland Electric Plug-In Hybrid επανακαθορίζει τον όρο SUV, χάρη στο τολμηρό του design, το εμβληματικό Vizor, το πολυτελές και πλήρως ψηφιακό εσωτερικό με το Pure Panel και τον κορυφαίο κινητήρα των 300 ίππων.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 8/11

Porsche Cayenne E-Hybrid

Η Porsche Cayenne E-Hybrid είναι ένα από τα ισχυρά SUV. Προσφέρει επιδόσεις ανάλογες ενός supercar και μπορεί να φιλοξενήσει μια ολόκληρη οικογένεια και τις αποσκευές της και μάλιστα χωρίς να επιβαρύνει το περιβάλλον.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 9/11

CUPRA Formentor e-Hybrid

Ένα SUV coupe, με 100% DNA CUPRA, μοναδικό, τολμηρό, καινοτόμο. Πολύ δυνατό με άνετο εσωτερικό, επιδόσεις αλλά και οικονομία καυσίμου και μειωμένα καυσαέρια.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 10/11

Audi Q5 TFSI e

Το Audi Q5 είναι ένα από τα κορυφαία μοντέλα στην κατηγορία των premium SUV μεσαίου μεγέθους, στις ευρωπαϊκές αγορές. Συνδυάζει σπορ χαρακτήρα, με όλα τα πλεονεκτήματα ενός σύγχρονου SUV. Ο ανανεωμένος εξωτερικός σχεδιασμός δίνει έμφαση στην ταυτότητα “Q”. Ταυτόχρονα διαθέτει μια μεγάλη γκάμα συστημάτων ψυχαγωγίας και ενημέρωσης και τέλος είναι εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης του οδηγού.

 

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 11/11