ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Audi Q5 TFSI e

Audi Q5 TFSI e

Το Audi Q5 είναι ένα από τα κορυφαία μοντέλα στην κατηγορία των premium SUV μεσαίου μεγέθους, στις ευρωπαϊκές αγορές. Συνδυάζει σπορ χαρακτήρα, με όλα τα πλεονεκτήματα ενός σύγχρονου SUV. Ο ανανεωμένος εξωτερικός σχεδιασμός δίνει έμφαση στην ταυτότητα “Q”. Ταυτόχρονα διαθέτει μια μεγάλη γκάμα συστημάτων ψυχαγωγίας και ενημέρωσης και τέλος είναι εξοπλισμένο με τα πιο σύγχρονα συστήματα ασφάλειας και υποβοήθησης του οδηγού.

 

Sport και οικονομικό, premium και καθημερινό

Ηλεκτροκινητήρας και τετρακύλινδρος turbo βενζίνης. Με τον ηλεκτροκινητήρα, μπορείτε να κάνετε  τις καθημερινές σας διαδρομές, με οικονομία και χωρίς ρύπους. Για τις μεγαλύτερες μετακινήσεις μπορείτε να βασιστείτε στην αυτονομία που σας εξασφαλίζει ο κινητήρας εσωτερικής καύσης, που σας οδηγεί άνετα και εύκολα στον προορισμό σας.

Για όσους ξέρουν τι θέλουν

Οπτική ταυτότητα Q

Αισθητικά, το Audi Q5  TFSI e  ξεχωρίζει με τους LED προβολείς και τις εντυπωσιακές ζάντες των 18 ιντσών του. Την εικόνα ολοκληρώνουν τα πίσω φώτα, που διαθέτουν την ψηφιακή τεχνολογία OLED για πρώτη φορά παγκοσμίως.

Όλες οι πληροφορίες άμεσα προσβάσημες

Το νέο Audi Q5 διαθέτει Modular Infotainment 3ης γενιάς (MIB 3), που διαθέτει 10πλάσια υπολογιστική ισχύ σε σχέση με το προηγούμενο MIB 2, καθώς και χειρισμό λειτουργιών με MMI, και οθόνες αφής με ακουστική ανάδραση.

Η κεντρική οθόνη αφής 10,1 ιντσών MMI έχει ιδιαίτερα εύχρηστο μενού ή φωνητικό έλεγχο και δυνατότητα πρόσβασης στο cloud, για ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία.

Βελτιώστε την καθημερινότητά σας

Η άνεση έχει μεγάλο ρόλο στο νέο Audi Q5 TFSI e, που έχει χώρο αποσκευών 465 λίτρων, ο οποίος φτάνει ακόμη και μέχρι τα 1.405 λίτρα.

Επιλέξτε τον δικό σας τρόπο οδήγησης

Μπορείτε να χρησιμοποιείσετε τέσσερα διαφορετικά προγράμματα κίνησης: Αμιγώς ηλεκτρικό (EV), διατήρηση της ενέργειας της μπαταρίας (Hold), χρήση του κινητήρα βενζίνης για φόρτιση (Charge) της μπαταρίας ή το συνδυασμό ηλεκτρικού και θερμικού κινητήρα (Hybrid).

Το Q5 έρχεται επίσης με ένα ολοκληρωμένο σύνολο συστημάτων ασφάλειας και υποστήριξης οδηγού. Ενδεικτικά, το σύστημα Audi pre sense city διατίθεται στάνταρ και βοηθά στην αποφυγή εμπρόσθιων συγκρούσεων. Τα προαιρετικά συστήματα υποβοήθησης στροφής, υποβοήθησης αποφυγής σύγκρουσης και προειδοποίησης εξόδου, συμβάλλουν επίσης στη συνολική ασφάλεια.

Κορυφαία συνδεσιμότητα

Οι υπηρεσίες Audi connect online services συνδέουν το Audi Q5 με το διαδίκτυο και την υποδομή κυκλοφορίας. Το σύστημα πλοήγησης προσφέρει δορυφορικές εικόνες υψηλής ανάλυσης από το Google Earth, πληροφορίες σχετικά με τη ροή της κυκλοφορίας και τις προβλέψεις κυκλοφορίας.

Πράσινες επιδόσεις

Το SUV της Audi έχει sport χαρακτηριστικά και plug-in υβριδική τεχνολογία, για μεγαλύτερη ισχύ και «πράσινο» περιβαλλοντικό αποτύπωμα. Με ηλεκτρική αυτονομία άνω των 40 χιλιομέτρων, ταχύτητα αποκλειστικά με ηλεκτροκίνηση έως 135 χλμ./ώρα και μέση συνδυασμένη κατανάλωση 2,1 έως 2,4 λτ./100 χλμ.

Audi Q5 TFSI e

Ισχύς (PS)

367

AWD

Ροπή (Nm)

500

Επιτάχυνση (sec)

5,3

Αυτονομία (km)

71

Χώρος αποσκευών (lt.)

465

Εκπομπές ρύπων CO2 (g/km)

41

volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video
volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video