ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Mercedes-Benz A250 e

Mercedes-Benz A 250 e

Η A 250 e εστιάζει στην απόλαυση και την πρακτικότητα της ηλεκτρικής οδήγησης όπως αποδεικνύουν τα 73 χιλιόμετρα της ηλεκτρικής της αυτονομίας.

Ολοκληρωμένη και πρωτοποριακή, όπως πάντα

Ισχυρή, αποδοτική και καθαρή, η τεχνολογία των plug-in υβριδικών μοντέλων συνδυάζει τα πλεονεκτήματα του σύγχρονου τετρακύλινδρου βενζινοκινητήρα με τα οφέλη της ηλεκτροκίνησης.

Yποδειγματική αποδοτικότητα καυσίμου και σπορ επιδόσεις

Οθόνη Head-up

Οι καλύτερες προοπτικές για σπορ οδηγική απόλαυση και αίσθηση υπεροχής. Το Head Up Display μετατρέπει το παρμπρίζ σε ένα συναρπαστικό ψηφιακό κόκπιτ.

Ενσωμάτωση smartphone

Η ενσωμάτωση του smartphone το συνδέει με το σύστημα πολυμέσων μέσω Apple CarPlay και Android Auto. Έτσι, έχετε άνετη πρόσβαση στις σημαντικότερες λειτουργίες του κινητού σας

Προηγμένο ηχοσύστημα

Με το ηχοσύστημα απολαμβάνετε εξαιρετική ακουστική κατά τη διάρκεια της διαδρομής. Το σύστημα ηχείων, το οποίο είναι απόλυτα προσαρμοσμένο στον εσωτερικό χώρο της A-Class, προσφέρει δυναμική αναπαραγωγή μουσικής.

Ατμοσφαιρικός φωτισμός

Δημιουργήστε ατμόσφαιρα που ταιριάζει στις προτιμήσεις ή τη διάθεσή σας. Από τα 64 χρώματα του ατμοσφαιρικού φωτισμού προκύπτουν εντυπωσιακοί χρωματικοί κόσμοι στους φωτιζόμενους αεραγωγούς, τις πόρτες ή το ταμπλό.

Η τρέχουσα γενιά της Mercedes-Benz A-Class πρωτοπορεί σε πολλούς τομείς. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι πρόκειται για ένα plug-in υβριδικό όχημα τελευταίας γενιάς.

Η επιτομή της κομψότητας

Η σχεδίαση της A-Class ακολουθεί μία και μόνο γραμμή: τη σχεδιαστική φιλοσοφία της κομψής καθαρότητας. Οι επιφάνειες είναι ακόμα πιο λιτές, οι λεπτομέρειες ακόμα πιο εντυπωσιακές.

Ισχυρό και οικονομικό χάρη στην plug-in hubrid τεχνολογία

Η A 250 e εντυπωσιάζει με την εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και ηλεκτρικού ρεύματος, ενώ το PHEV σύστημα της εξασφαλίζει και εκρηκτικές επιδόσεις.

Mercedes-Benz A 250 e

Ισχύς (PS)

218

FWD

Ροπή (Nm)

450

Επιτάχυνση (sec)

6,6

Εκπομπές CO2 (gr/km)

22

Χώρος αποσκευών (lt.)

310

volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video
volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video