ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Hyundai Tucson Plug-in Hybrid

Hyundai Tucson Plug-in Hybrid

Ηλεκτρικό όταν το θέλετε. Υβριδικό όταν το χρειάζεστε. Εάν εξαντλήσετε την αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία των πλέον των 60 χιλιομέτρων, ο βενζινοκινητήρας του πλήρως υβριδικού συστήματος αναλαμβάνει να σας μεταφέρει απροβλημάτιστα στον προορισμό σας.

Απολαύστε τα καλύτερα από δύο κόσμους

Εξοπλισμένο με έναν turbo κινητήρα βενζίνης και έναν ισχυρό ηλεκτροκινητήρα, το νέο Hyundai Tucson Plug-in Hybrid αποδίδει συνδυαστική ισχύ 265 ίππων – αλλά και αμιγή ηλεκτροκίνηση με το πάτημα ενός κουμπιού.

Αμιγής ηλεκτροκίνηση και ευελιξία

Ο απόλυτος συνδυασμός οικονομίας και αυτονομίας

Ένα PHEV είναι ο τέλειος συνδυασμός: επαρκής ηλεκτρική αυτονομία για τις καθημερινές διαδρομές, αλλά και η απροβλημάτιστη χρήση ενός κινητήρα βενζίνης για τα μεγάλα ταξίδια.

Σχεδιαστική επανάσταση

Ανατρεπτική και προηγμένη, η σχεδίαση του νέου Tucson PHEV είναι αναμφίβολα επαναστατική. Φρέσκια αισθητική, με σμιλεμένες επιφάνειες και δυναμικές γραμμές, είναι η πιο σύγχρονη πρόταση στην κατηγορία SUV.

O χώρος και η τεχνολογία συνδυάζονται αρμονικά

Η φουτουριστική και ευρύχωρη καμπίνα του νέου Tucson αποπνέει μία αίσθηση ελευθερίας και άνεσης. Η εργονομική σχεδίαση συναντά την προηγμένη τεχνολογία και τη συνδεσιμότητα.

Ψηφιακός πίνακας οργάνων 10,25″

Ο ψηφιακός πίνακας οργάνων προσδίδει μία έντονη high-tech πινελιά στο χώρο του οδηγού, ενώ η απουσία καλύμματος διευκολύνει την αμεσότητα πρόσβασης στις πληροφορίες.

Σε πλήρη υβριδική λειτουργία, ο ηλεκτροκινητήρας του Tucson Plug-in υβριδική συνδυάζεται αρμονικά με τον turbo βενζινοκινητήρα προσφέροντας εκπληκτική οικονομία καυσίμου και μειωμένες εκπομπές καυσαερίων.

"Τεράστιο" σε ανέσεις και ευκολίες

Ευέλικτο και συνδεδεμένο, το νέο Tucson είναι «τεράστιο» σε ανέσεις και ευκολίες. Έξυπνα χαρακτηριστικά -όπως η αναδίπλωση καθισμάτων μέσω τηλεχειρισμού- διευκολύνουν τη φόρτωση αποσκευών. Ένα έξυπνο σύστημα «walk-in» επιτρέπει στον οδηγό να ελέγχει μέχρι και το κάθισμα του συνοδηγού.

Χειριστήρια από το μέλλον

Τα χειριστήρια shift-by-wire είναι ότι πιο σύγχρονο έχει να επιδείξει η αυτοκίνηση, τόσο από πλευράς ευκολίας, όσο και από αισθητικής άποψης.

Hyundai Tucson PHEV 1.6 TGDI

Ισχύς (PS)

265 PS

AWD

Ροπή (Nm)

350

Επιτάχυνση (sec)

8,6

Εκπομπές CO2 (gr/km)

31

Χώρος αποσκευών (lt.)

558

volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video
volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video