ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Opel Grandland Electric Plug-In Hybrid

Opel Grandland Electric Plug-In Hybrid

Το νέο Opel Grandland Electric Plug-In Hybrid επανακαθορίζει τον όρο SUV, χάρη στο τολμηρό του design, το εμβληματικό Vizor, το πολυτελές και πλήρως ψηφιακό εσωτερικό με το Pure Panel και τον κορυφαίο κινητήρα των 300 ίππων.

Τολμηρές δυνατότητες, λιτό στυλ

Ξεχάστε ό,τι γνωρίζατε για τα υβριδικά, γιατί το Grandland Electric Plug-In Hybrid αλλάζει τους κανόνες του παιχνιδιού. Κορυφαία plug-in υβριδική τεχνολογία που σας πηγαίνει πιο μακριά από ένα αμιγώς ηλεκτρικό όχημα, ελαχιστοποιώντας το περιβαλλοντικό σας αποτύπωμα. Φορτίστε το καθημερινά για να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο την plug-in υβριδική τεχνολογία.

Η e-λεκτροκίνηση ανταμείβει

H τεχνολογία στα καλύτερα της

Tο νέο Grandland PHEV διαθέτει συστήματα παρακολούθησης δεδομένων που ενημερώνουν τον οδηγό μέσω της ψηφιακής οθόνης Pure Panel.

Ηλεκτρική πολυτέλεια

Τόσο οι εκδόσεις FWD όσο και AWD του Grandland Electric Plug-In Hybrid είναι εξοπλισμένες με ένα αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων.

Η ελευθερία του να έχεις τον έλεγχο

Με 4 προγράμματα οδήγησης, με το πάτημα ενός κουμπιού, το Grandland PHEV μπορεί να προσαρμοστεί εύκολα στον τρόπο που προτιμάτε να οδηγείτε.

Εμπειρία που ηλεκτρίζει

Η ηλεκτρική ισχύς του Grandland PHEV προέρχεται από μια υπερσύγχρονη μπαταρία 13,2 kwh που βρίσκεται κάτω από την καμπίνα προσφέροντας χαμηλό κέντρο βάρους.

Το Grandland Electric Plug-In Hybrid κάνει τη φόρτιση εύκολη υπόθεση.

Φιλόδοξο και τολμηρό

Το Νέο Opel Grandland Electric Plug-In Hybrid συνδυάζει τολμηρή αισθητική με γερμανική ακρίβεια.

Εργονομικά καθίσματα

Ξεχάστε τον πόνο στην πλάτη σας από τα μεγάλα ταξίδια. Τα εργονομικά καθίσματα εμπρός, πιστοποιημένα από τον οργανισμό AGR, σας προσφέρουν εξαιρετικά επίπεδα άνεσης σε κάθε διαδρομή.

Opel Grandland Electric Plug-In Hybrid

Ισχύς (PS)

300 PS

AWD

Ροπή (Nm)

520

Επιτάχυνση (sec)

6,1

Εκπομπές CO2 (gr/km)

29

Χώρος αποσκευών (lt.)

390

volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video
volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video