ΑΦΙΕΡΩΜΑ

CUPRA Leon e-Hybrid

CUPRA Leon e-Hybrid

Το νέο CUPRA Leon διαθέτει μία πλήρη γκάμα κινητήρων υψηλών επιδόσεων με εξελιγμένα plug-in υβριδικά συστήματα κορυφαίας απόδοσης και οικονομίας.

Η υβριδική πλευρά της sport οδήγησης

Με το Leon η CUPRA θέτει τα νέα στάνταρ στην κατηγορία των hot hatchback , δημιουργώντας μία ισορροπία ανάμεσα στον δυναμικό χαρακτήρα και την premium άνεση.

Επιδόσεις με περιβαλλοντολογικές ανησυχίες

Sport οδήγηση ή και χωρίς ρύπους

Απελευθευρώστε την πλήρη ισχύ στον ανοιχτό δρόμο και αργότερα επιλέξτε την ηλεκτροκίνηση για την πόλη. Μπορείτε να κινηθείτε ηλεκτρικά με μηδενικούς ρύπους μέχρι και για περίπου 60 χλμ.

Με συνδυαστική ισχύ 245 ίππων

Το κέντρο του plug-in υβριδικού συστήματος της CUPRA είναι ο βενζινοκινητήρας των 1.400 κ.εκ. με απόδοση 150 ίππων. Συνδυάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα 115 ίππων, κάτι που ανεβάζει την συνδυαστική ισχύ στους 245 ίππους και τα 400 Νm.

Μπαταρία και αυτονομία

Η μπαταρία είναι ιόντων λιθίου χωρητικότητας 13,0 kWh, η οποία εξασφαλίζει 60 (περίπου) χιλιόμετρα καθαρά ηλεκτρικής κίνησης. Η φόρτισή της διαρκεί μόλις 3,5 ώρες σε ένα Wallbox ή 5 ώρες σε οικιακή πρίζα. Οι εκπομπές CO2 είναι 35 γρ./100 χλμ.

Οδηγικά προφίλ CUPRA

Πιέστε παρατεταμένα την ένδειξη του οδηγικού προφίλ CUPRA για να απελευθερώσετε την πλήρη δυναμική του. Comfort, Sport, CUPRA και Individual είναι οι επιλογές σας.

Το αιχμηρό και δυναμικό μοτίβο του σχήματος  δημιουργεί μία εντυπωσιακή, σπορ εμφάνιση.

MQB Evo η βάση για τη σύγχρονη τεχνλογία

Όμως η CUPRA δεν έμεινε στην εμφάνιση και… έστησε το Leon στο πλαίσιο MQB Evo, το οποίο επιτρέπει στους μηχανικούς της εταιρίας να ενσωματώνουν μία σειρά από σύγχρονα τεχνολογικά συστήματα για την ασφάλεια και την υποβοήθηση του οδηγού.

Premium άνεση σπορ οδική συμπεριφορά

Το CUPRA Leon είναι ένα αυτοκίνητο που πέρα από τις καθημερινές μετακινήσεις με άνεση και χαρακτηριστικά μεγαλύτερης και ακριβότερης κατηγορίας μπορεί να είναι και ένα δυναμικό hatchback, το οποίο προσφέρει οδηγική ένταση.

CUPRA Leon e-Hybrid

Ισχύς (PS)

245 PS

FWD

Ροπή (Nm)

400

Επιτάχυνση (sec)

6,7

Εκπομπές CO2 (gr/km)

35

Χώρος αποσκευών (lt.)

270

volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video
volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video