Live Κίνηση
Περισσότερα
Ελλάδα 11:59
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
string(21) "hybrid-plug-in-hybrid"

DS 7 Crossback E-TENSE

Η εξειδίκευση και η τεχνογνωσία που αποκτήθηκε στη Formula E από το 2015 επεκτείνεται στην πλέον ολοκληρωμένη plug-in υβριδική γκάμα της DS Automobiles, με τη γαλλική φίρμα να προσφέρει σε δύο plug-in hybrid εκδόσεις το premium DS 7 Crossback. Το υψηλό επίπεδο φινέτσας και η avant-garde αισθητική του, το πολυτελές SUV βρίσκεται στην κορυφή της κατηγορίας.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 2/9

Citroen C5 Aircross Plug-in Hybrid

Το Citroën C5 Aircross Plug-In Hybrid διατηρεί αναλλοίωτο το δυναμικό και έντονο χαρακτήρα του: ένα πραγματικό SUV με επιβλητική προσωπικότητα.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 3/9

Renault Clio Hybrid

Το νέο Clio Hybrid βασίζεται στην υβριδική τεχνολογία E-TECH της Renault, που προέρχεται από τη Formula 1 και επιτρέπει στο compact best seller να κυκλοφορεί αθόρυβα και ηλεκτρικά στο μεγαλύτερο ποσοστό των μετακινήσεων εντός αστικού ιστού, κάνοντας μέγιστη οικονομία.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 4/9

Nissan Qashqai

Το νέο Nissan Qashqai έρχεται πιο κομψό, με αναβαθμισμένο αμάξωμα και με νέο αποδοτικό υβριδικό σύνολο σε συνδυασμό με απαράμιλλη ποιότητα και οδηγική εμπειρία από μια υψηλότερη κατηγορία.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 5/9

Volvo XC40 Recharge Plug-in Hybrid

Το μικρότερο μοντέλο της σειράς Recharge Plug-in της Volvo διατηρεί όλη την τεχνολογική αίγλη της εταιρίας, σε ένα πιο compact και δυναμικό αμάξωμα και με την plug-in υβριδική διάταξη να προσφέρει υψηλές επιδόσεις με το ελάχιστο οικολογικό αποτύπωμα

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 6/9

Mercedes-Benz GLA 250 e

Η Mercedes-Benz GLA, το premium SUV που συνδυάζει κύρος, επιδόσεις, ασφάλεια, πολυτέλεια και τεχνολογία, κυκλοφορεί “αθόρυβα” χάρη στο υβριδικό σύστημα EQ Power!

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 7/9

Peugeot 3008 Hybrid

Το νέο Peugeot 3008 Hybrid εφοδιάζεται με κορυφαία τεχνολογία την οποία συνδυάζει με μία σχεδιαστική φινέτσα και μεγάλη ισχύ, προσφέροντας πολυτελή χαρακτηριστικά κίνησης και μία ανεπανάληπτη αίσθηση οδήγησης που χαρακτηρίζει πάντα τα αυτοκίνητα της γαλλικής εταιρίας.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 8/9

Jaguar E-PACE Plug-in Hybrid

Η plug-in υβριδική έκδοση του πολυτελούς compact SUV συνδυάζει την ελκυστική εμφάνιση, τις συναρπαστικές επιδόσεις, την πολυτέλεια και τη χαμηλή κατανάλωση καυσίμου.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 9/9