Live Κίνηση
Περισσότερα
Ελλάδα 8:17
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
string(13) "electric-cars"

Nissan LEAF

Το Nissan LEAF είναι η ενσάρκωση του Nissan Intelligent Mobility. Είναι μια εντελώς νέα εμπειρία οδήγησης, σχεδιασμένη να μετακινεί τους ανθρώπους με μεγαλύτερη ευχαρίστηση, εμπιστοσύνη και σύνδεση με τον κόσμο γύρω τους.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 2/10

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ Volkswagen ID

Με τα μοντέλα της οικογένειας ID ξεκινάει μια νέα εποχή της ηλεκτροκίνησης: έξυπνη, καινοτόμα και φιλική προς το περιβάλλον. Πάνω από όλα όμως είναι εποχή στην οποία η ηλεκτροκίνηση γίνεται προσιτή σε όλους.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 3/10

Jaguar I-Pace

Η ηλεκτρική Jaguar I-PACE αποτελεί μια ξεχωριστή παρουσία στο δρόμο. Οι LED προβολείς της, έχουν το διπλό γραφικό «J» της σχεδιαστικής υπογραφής της, ενώ η οροφή συμβάλλει στο σχήμα. Προσφέρει αρμονία στην εμφάνιση (όταν είναι βαμμένη στο χρώμα του αμαξώματος), αντίθεση (μαύρο χρώμα) ή φωτεινότητα (πανοραμική γυάλινη).

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 4/10

Mercedes-Benz EQC

Με εκπληκτική αυτονομία, εκτενείς δυνατότητες φόρτισης και κορυφαία επίπεδα ασφάλειας, η EQC προσφέρει μια συναρπαστική νέα αίσθηση της ηλεκτρικής οδήγησης.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 5/10

ABB: Φορτίστε το ηλεκτρικό σας αυτοκίνητο

To NewsAuto σας δίνει μία πρώτη γεύση από το αύριο και τον τρόπο που θα μπορείτε να φορτίσετε το ηλεκτρικό σας αυτοκίνητο. Οι νέοι επίτοιχοι φορτιστές (Wallbox) της ΑΒΒ είναι η νέα οικονομική και εύχρηστη λύση για γρήγορη και εύκολη φόρτιση του οχήματός σας.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 6/10

smart EQ fortwo

Τα 2,69 μέτρα και η ηλεκτρική “καρδιά” του EQ fortwo καθιστά το μικρό μοντέλο ως το ιδανικό αυτοκίνητο πόλης. Η εμβληματική εμφάνιση και η γνώριμη σιλουέτα μένει ανέπαφη, προσθέτοντας σημαντικές πινελιές διαφορετικότητας λόγω της “πράσινης” φιλοσοφίας του.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 7/10

Porsche Taycan

H Porsche Taycan έχει τα χαρακτηριστικά που είναι καθοριστικά για κάθε Porsche: προσφέρει συναίσθημα και μέγιστη οδηγική απόλαυση!

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 8/10

Volkswagen e-Golf

Το μοντέλο της Volkswagen που κάθε του έκδοση διαμορφώνει τη νέα αντίληψη για το αυτοκίνητο, δεν θα μπορούσε να λείπει από την πρωτοπορία της ηλεκτροκίνησης, επιβεβαιώνοντας για μια ακόμη φορά τη φήμη του πιο δημοφιλούς και επιτυχημένου μοντέλου της μάρκας. Το e-Golf καθιστά την ηλεκτροκίνηση πιο ρεαλιστική από ποτέ. Και η αυτονομία του φτάνει τα 231 χιλιόμετρα (αυτονομία συνδυασμένου κύκλου) και τα 316 χιλιόμετρα (αυτονομία αστικού κύκλου).

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 9/10

Peugeot e-208

Το νέο 208 εκφράζει στο απόλυτο τη νέα σχεδιαστική γλώσσα των Γάλλων με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο. Άμεσα αναγνωρίσιμο ως Peugeot νέα γενιάς το e-208 διατηρεί το νέο οικογενειακό πρόσωπο της γαλλικής εταιρίας και εφαρμόζει την ηλεκτροκίνηση με τον καλύτερο τρόπο.

Σύρετε προς τα κάτω για περισσότερα - 10/10