ΑΦΙΕΡΩΜΑ

smart EQ fortwo

smart EQ fortwo

Τα 2,69 μέτρα και η ηλεκτρική “καρδιά” του EQ fortwo καθιστά το μικρό μοντέλο ως το ιδανικό αυτοκίνητο πόλης. Η εμβληματική εμφάνιση και η γνώριμη σιλουέτα μένει ανέπαφη, προσθέτοντας σημαντικές πινελιές διαφορετικότητας λόγω της “πράσινης” φιλοσοφίας του.

To highlight της πόλης

Εκφραστική η εξωτερική σχεδίαση του smart EQ fortwo με την εντυπωσιακή μπροστινή μάσκα και τους προαιρετικούς προβολείς LED. Νέοι είναι και οι πλήρως LED προβολείς με ενδιαφέρον σχεδιασμό και πολύ μεγάλη ακτίνα φωτισμού.

Ο αθόρυβος ηλεκτροκινητήρας φροντίζει ώστε τίποτα να μην επηρεάζει τη διαδρομή σας.

Άνετος εσωτερικός χώρος

Το νέο εσωτερικό προσφέρει μεγάλη ευρυχωρία με πολλές αποθηκευτικές θήκες και υψηλής ποιότητας υλικά. Νέα είναι και η σχεδίαση των καθισμάτων, που προσφέρουν άνεση και χαρακτηριστική καπιτονέ τεχνοτροπία και διακοσμητικές ραφές.

Παντού στην πόλη

Με ένα smart μπορείς να πας οπουδήποτε στην πόλη και τα περίχωρα: η αυτονομία 120–135 χλμ. είναι επαρκής. Ο σχεδόν αθόρυβος ηλεκτροκινητήρας φροντίζει ώστε τίποτα να μην επηρεάζει την οδηγική απόλαυση.

Ηλεκτρική... επιτάχυνση

Tο ηλεκτρικό μοντέλο εφοδιάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα απόδοσης 82 ίππων και 160 Nm ροπής. Η δύναμη μεταφέρεται στους τροχούς σχεδόν ακαριαία και για την ακρίβεια μόλις από τις 150 rpm. Η διαδικασία 0-60 km/h ολοκληρώνεται σε 4,8 sec

Φορτίστε εύκολα και γρήγορα

Ο “ανεφοδιασμός” μπορεί να γίνει μέσω οικιακής πρίζας και θα χρειαστεί περίπου 6 ώρες για να φτάσει το 100% της μπαταρίας, ενώ με wallbox ο χρόνος αυτός μειώνεται στις 3,5 ώρες. Τέλος, υπάρχει και η ταχυφόρτιση 22 kW, η οποία γεμίζει το “ρεζερβουάρ” του ηλεκτρικού smart μέχρι το 80% σε 40 λεπτά.

Το ηλεκτρικό smart EQ fortwo μπορεί και τρυπώνει στα στενά της πόλης, αθόρυβα, άνετα και οικονομικά.

Πιστοποιητικό μπαταρίας

Η ισχύς της μπαταρίας είναι εξασφαλισμένη για 8 χρόνια ή 100.000 χλμ. χάρη στο πιστοποιητικό μπαταρίας που παρέχει η εταιρεία.

Εφαρμογή smart EQ control

Συνδέστε το smart σας με το smartphone σας. Έτσι, θα μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ελέγχετε την κατάσταση του αυτοκινήτου, να βλέπετε αμέσως τα επίπεδο φόρτισης ή να ελέγχετε τις λειτουργίες connected car όπως ο προκλιματισμός.

smart EQ fortwo specs

Ισχύς (PS)

82

Αυτονομία (km)

135

Ροπή (Nm)

160

Επιτάχυνση 0-60 (sec)

4,8

Μπαταρία (kWh)

17,6

Εκπομπές ρύπων CO2 (g/km)

0

volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video
volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video