ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Mercedes-Benz EQC

Mercedes-Benz EQC

Με εκπληκτική αυτονομία, εκτενείς δυνατότητες φόρτισης και κορυφαία επίπεδα ασφάλειας, η EQC προσφέρει μια συναρπαστική νέα αίσθηση της ηλεκτρικής οδήγησης.

Δυναμικό SUV με ηλεκτρική "καρδιά"

Η νέα EQC επιδεικνύει μια πρωτοποριακή, αυτόνομη αισθητική συμβολίζοντας συγχρόνως την προοδευτική πολυτέλεια. Με τις καθαρές και άκρως λιτές γραμμές της, γίνεται αμέσως αναγνωρίσιμη ως ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Mercedes.

Η εσωτερική ηρεμία που προσφέρει δημιουργεί τις συνθήκες για ξεκούραση.

Εσωτερικό που συναρπάζει

Χάρη στον σχεδόν αθόρυβο ηλεκτροκινητήρα, μπορείτε να απολαμβάνετε ακόμη περισσότερο το νέο, ιδιαίτερο εσωτερικό της EQC. Πολλά στοιχεία διάκοσμου, υλικά επένδυσης και χρώματα σχεδιάστηκαν αποκλειστικά για την EQC και υπογραμμίζουν τη μοναδικότητά της.

Επιδόσεις που εντυπωσιάζουν

Η τελική ταχύτητα ανέρχεται στα 180 km/h, ενώ τα πρώτα 100 km/h. έρχονται σε 5,1’’. Αποδίδει 300 kW και η αυτονομία του είναι 416 χιλιόμετρα

Φόρτιση: ευέλικτη και γρήγορη

Η EQC διαθέτει στον βασικό της εξοπλισμό ένα υδρόψυκτο φορτιστή χωρητικότητας 7.4 kW, γεγονός που της επιτρέπει τη φόρτιση AC στο σπίτι ή σε δημόσιους σταθμούς φόρτισης. Μπορεί να φορτιστεί με μέγιστη ισχύ έως 110 kW σε κάποιον κατάλληλο σταθμό φόρτισης. Σε περίπου 40 λεπτά, η μπαταρία μπορεί να φορτιστεί από 10 – 80% (προσωρινά στοιχεία).

Η νέα Mercedes-Benz EQC είναι ένα αμιγώς ηλεκτρικό SUV με αφθονία χώρου και άνεσης. Μέχρι να επιταχύνετε. Τότε, μεταμορφώνεται σε σπορ αυτοκίνητο.

Υπερσύγχρονος διάκοσμος

Η EQC διαθέτει το καινοτόμο σύστημα πολυμέσων MBUX – Mercedes-Benz User Experience – εμπλουτισμένο με πλήθος λειτουργιών ειδικά για τη μάρκα EQ, όπως η οθόνη της υπολειπόμενης αυτονομίας, η κατάσταση φόρτισης και η ροή της ενέργειας.

Με 5 προγράμματα οδήγησης

Η EQC υποστηρίζει τον οδηγό με πέντε προγράμματα οδήγησης, καθένα με διαφορετικά χαρακτηριστικά: COMFORT, ECO, MAX RANGE, SPORT και ένα ατομικά προσαρμόσιμο πρόγραμμα.

EQC Tech Specs

Ισχύς (PS)

408

Τελική Ταχύτητα (km/h)

180

Επιτάχυνση (sec)

5,1

Αυτονομία (km)

416

Ροπή (Νm)

765

Εκπομπές ρύπων CO2 (g/km)

0

volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video
volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video