ΑΦΙΕΡΩΜΑ

Peugeot e-208

Peugeot e-208

Το νέο 208 εκφράζει στο απόλυτο τη νέα σχεδιαστική γλώσσα των Γάλλων με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο. Άμεσα αναγνωρίσιμο ως Peugeot νέα γενιάς το e-208 διατηρεί το νέο οικογενειακό πρόσωπο της γαλλικής εταιρίας και εφαρμόζει την ηλεκτροκίνηση με τον καλύτερο τρόπο.

Εντυπωσιακές επιδόσεις χωρίς ρύπους

Με το βλέμμα στο μέλλον το e-208 προσφέρει περιβαλλοντικά φιλική αστική μετακίνηση χωρίς όμως να ξεχνά την fun πλευρά της οδήγησης. Γι αυτό φροντίζει ο ισχυρός ηλεκτρικός κινητήρας των 136 ίππων και 300 Nm ροπής. Προσφέρει εντυπωσιακή επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 8,1 δευτερόλεπτα, τελική 150 χλμ./ώρα και δυνατές ρεπρίζ σε κάθε πάτημα του πεντάλ, για ασφαλείς προσπεράσεις μέσα και έξω από την πόλη.

Η ηλεκτροκίνηση είναι εδώ

Δυναμικό και εντός

Στην αιχμή της σχεδίασης κινείται και το εσωτερικό του 208-e συνδυάζοντας premium υλικά κατασκευής, εξαιρετικά προσεγμένο φινίρισμα και κομψές γραμμές, αλλά και την τελευταία έκφραση της σχεδιαστικής φιλοσοφίας “Peugeot i-Cockpit” των Γάλλων.

Άνεση και χώροι αλά Peugeot

Το μικρό ηλεκτρικό Λιοντάρι της Peugeot μόνο μικρό δεν είναι. Με μήκος τα απόλυτα πρακτικά 4.055 χλστ. και το μεταξόνιο στα 2.540 χλστ. η νέα πλατφόρμα CMP των Γάλλων προσφέρει στο 208  χώρους για τέσσερις επιβαίνοντες και χώρο αποσκευών που ανέρχεται στα 311 λίτρα.

Εντυπωσιακές επιδόσεις χωρίς ρύπους

Με το βλέμμα στο μέλλον το e-208 προσφέρει κίνηση με μηδενικούς ρύπους . Γι αυτό φροντίζει ο ισχυρός ηλεκτρικός κινητήρας των 136 ίππων και 300 Nm ροπής. Προσφέρει εντυπωσιακή επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 8,1 δευτερόλεπτα και τελική 150 χλμ./ώρα

Συνδεσιμότητα υψηλών απαιτήσεων

Τα smartphones αποτελούν πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας. Το e-208 προσφέρει τη νέα λειτουργία Mirror Screen που είναι συμβατή με τα πρωτόκολλα σύνδεσης MirrorLink, Apple CarPlay και Android Auto. Ένα σημείο επαγωγικής φόρτισης υπάρχει στην κεντρική κονσόλα και διαθέτει έως και τέσσερις θύρες USB μεταξύ των οποίων και τον τύπο C των τελευταίας γενιάς κινητών.

Αυτονομία 340 χλμ. και έλεγχος ανά πάσα στιγμή χάρη στις προηγμένες μπαταρίες του 208-e και την εφαρμογή  με την οποία μπορείτε να ελέγξετε τη στάθμη της μπαταρίας από το κινητό σας

Ασφάλεια κάθε στιγμή

Με το σύστημα Drive Assist, το νέο 208 δείχνει το δρόμο προς την ημι-αυτόνομη οδήγηση χάρη στα τελευταίας γενιάς, κορυφαία για την κατηγορία, συστήματα υποβοήθησης οδήγησης όπως είναι μεταξύ άλλων το ενεργό Cruise Control, η πλήρης υποβοήθηση στάθμευσης και το ενεργό σύστημα υποβοήθησης διατήρησης πορείας στα όρια της λωρίδας.

Οι δυναμικές επιδόσεις ενισχύονται από εξαιρετική ποιότητα κύλισης και ηχομόνωση που θυμίζει αυτοκίνητο μεγαλύτερης κατηγορίας. η συμπεριφορά φέρει παράλληλα την χαρακτηριστική υπογραφή της Peugeot με τα υψηλότατα υψηλότατα περιθώρια πρόσφυσης και fun-to-drive χαρακτήρα που θα εκτιμήσουν όλοι.

Peugeot e-208

Ισχύς (PS)

136

Τελική Ταχύτητα (km/h)

150

Επιτάχυνση (sec)

8,1

Εκπομπές CO2 (gr/km)

0

Ροπή (Νm)

300

Χώρος αποσκευών (lt)

311

volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video
volume_up Toggle video full width
play_arrow pause
Παρουσίαση Video