Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

WRC 2022 Ράλλυ Εσθονίας: Ο Rovanpera αυξάνει το προβάδισμά του

Ελλάδα 5:51
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

WRC 2022 Ράλλυ Εσθονίας: Ο Rovanpera αυξάνει το προβάδισμά του

ΑΓΩΝΕΣ

WRC 2022 Ράλλυ Εσθονίας: Ο Rovanpera αυξάνει το προβάδισμά του

ΑΓΩΝΕΣ

Ο Kalle Rovanpera απέχει μία ημέρα από το να αυξήσει κι άλλο το προβάδισμά του στο πρωτάθλημα. Ο Φιλανδός της Toyota κέρδισε επτά από τις εννιά ειδικές της δεύτερης ημέρας και μεγάλωσε την διαφορά του από τον Evans. Τρίτος παραμένει ο Tanak.

Advertisement
Advertisement

Ο Evans μπορεί να κέρδισε την πρώτη ειδική της ημέρας. Όμως από εκεί και έπειτα ο teammate του πήρε τα ηνία. Ο Rovanpera κέρδισε τις επόμενες επτά ειδικές διαδρομές με τον Loubet να κερδίζει την τελευταία. Στις περισσότερες εξ αυτών ο Evans σημείωνε τον δεύτερο ταχύτερο χρόνο.

Έτσι, παρ’ ότι ο Βρετανός δεν έκανε κάποιο λάθος, είδε σιγά-σιγά τη διαφορά του με τον Rovanpera να ανοίγει στα 29,5 δευτερόλεπτα μετά το τέλος της δεύτερης ημέρας. Επίσης ο τρίτος Tanak  δεν είχε απάντηση στον καταιγιστικό ρυθμό των Toyota. Βρίσκεται πάνω από ένα λεπτό πίσω τους.

Advertisement
Advertisement

Απλώς έχουμε βρει έναν εξαιρετικό ρυθμό” σχολίασε ο Rovanpera. ¨Αποφεύγουμε τις υπερβολές ή τα ρίσκα. Νομίζω ότι έχουμε τη σωστή προσέγγιση” συμπλήρωσε. Πίσω από τον Tanak βρίσκονται οι Neuville και Katsuta με αρκετά μεγάλες διαφορές μεταξύ τους.

Δεν μπορούμε να πετύχουμε σταθερότητα. Ενώ σε ορισμένα σημεία αισθάνομαι πολύ καλά με το αυτοκίνητο, ξαφνικά όλα αλλάζουν και χάνω την αίσθηση. Δοκιμάζουμε όσα περισσότερα πράγματα μπορούμε” δήλωσε ο Βέλγος της Hyundai μετά το τέλος των πρωινών δοκιμασιών.

Advertisement

Το Ράλλυ Εσθονίας ολοκληρώνεται αύριο. Ο Rovanpera φαίνεται να έχει τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα. Όμως, απομένουν έξι ακόμη ειδικές διαδρομές μέχρι την ολοκλήρωση του Ράλλυ. Θα καταφέρει ο Evans να τον προβληματίσει;


Η γενική κατάταξη στο τέλος της τρίτης ημέρας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Η Hyundai Ελλάς στηρίζει δύο ελληνικά πληρώματα
WRC 2022 Ράλλυ Εσθονίας: Ο Breen μπροστά
WRC 2022 Ράλλυ Εσθονίας: Ο Rovanpera κάνει την έκπληξη

Advertisement