Suzuki Swift

Γιατί να επιλέξεις το υβριδικό Suzuki Swift

Ελλάδα 6:37
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιατί να επιλέξεις το υβριδικό Suzuki Swift

Suzuki Swift

Γιατί να επιλέξεις το υβριδικό Suzuki Swift

Suzuki Swift

Η μετάβαση σε πιο φιλικές προς το περιβάλλον τεχνολογίες αποτελεί μονόδρομο, όμως φαίνεται πως η ηλεκτροκίνηση έχει ακόμα δρόμο προτού κυριαρχήσει. Πράγμα που καθιστά τις υβριδικές τεχνολογίες ως την ιδανική λύση για το σήμερα αλλά και για το μεσοπρόθεσμο μέλλον.

Advertisement
Advertisement

Πρόκειται για έναν τομέα στον οποίο έχει επενδύσει πολύ η Suzuki, ενσωματώνοντας τη τεχνολογία Hybrid σε τρία μοντέλα της. Συγκεκριμένα τα Ignis, Swift και Baleno. Ας δούμε όμως τους τομείς στον οποίους αυτή η προσιτή και καινοτόμος τεχνολογία μπορεί να αποτελέσει σύμμαχό σας.

Μέγιστη Απόδοση: Σας βοηθάει κατά την επιτάχυνση, επαναφορτίζεται κατά την επιβράδυνση.

Χαμηλή κατανάλωση: Ο συνδυασμός της τεχνολογίας Suzuki HYBRID με τη νέα ελαφριά και ανθεκτική πλατφόρμα τεχνολογίας HEARTECT, καθιστά δυνατή τη σημαντική μείωση του βάρους του αυτοκινήτου και κατά συνέπεια τη μείωση της κατανάλωσης.

Advertisement
Advertisement

Χωρίς περιορισμούς: Η τεχνολογία Suzuki HYBRID είναι απλή! Χάρη στην ελαφριά και συμπαγή ηλεκτρογεννήτρια ISG (Integrated Starter Generator) και τη μπαταρία ιόντων λιθίου υψηλής ενεργειακής απόδοσης, δεν θα χρειαστεί ποτέ να φορτίσετε το αυτοκίνητό σας, καθώς θα επαναφορτίζεται κατά την επιβράδυνση. Ανεξάρτητα από το ποιος είναι ο προορισμός, μακρινά ταξίδια ή σύντομες διαδρομές εντός πόλης, η τεχνολογία αυτή σας προσφέρει τα οφέλη της διαρκώς, χωρίς περιορισμούς.

swift_hybridq1000x600

Χαμηλό κόστος χρήσης: Η αγορά ενός υβριδικού αυτοκινήτου δεν σημαίνει μόνο εξοικονόμηση στο κόστος καυσίμων, αλλά σημαίνει και εξοικονόμηση στο λειτουργικό κόστος χρήσης του αυτοκινήτου. Η υβριδική τεχνολογία HYBRID Suzuki, εμπίπτει στην κατηγορία των υβριδικών οχημάτων με χαμηλές περιβαλλοντικές επιπτώσεις και σας δίνει τη δυνατότητα να επωφεληθείτε από τα φορολογικά πλεονεκτήματα όπως το μειωμένο Ειδικό Τέλος Ταξινόμησης.

Advertisement

Εξοικονόμηση χώρου & βέλτιστη κατανομή βάρους: Δεν υπάρχει κανένας συμβιβασμός στην άνεση. Χάρη στην μπαταρία μικρού μεγέθους που βρίσκεται κάτω από το κάθισμα του οδηγού και ζυγίζει μόλις 6,2 κιλά, οι εσωτερικοί χώροι του αυτοκινήτου παραμένουν άνετοι και λειτουργικοί. Ταυτόχρονα, δεν επιβαρύνεται το συνολικό βάρος και κατά συνέπεια η οδηγική συμπεριφορά του αυτοκινήτου.

Συναρπαστική οδήγηση: Η απλή και «έξυπνη» τεχνολογία HYBRID σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να αλλάξετε το στυλ οδήγησης και τις καθημερινές σας συνήθειες.

Advertisement