Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Τα επίσημα σκίτσα του νέου i20

Ελλάδα 22:13
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα επίσημα σκίτσα του νέου i20

ΝΕΑ

Τα επίσημα σκίτσα του νέου i20

ΝΕΑ

Πριν από λίγες ώρες σας παρουσιάσαμε φωτογραφίες του νέου σουπερμίνι της Hyundai χωρίς καμουφλάζ και τώρα η κορεάτικη εταιρεία μας δίνει δύο σκίτσα του αυτοκινήτου. Όπως φαίνεται, το νέο i20 παραμένει πιστό στη φιλοσοφία «Fluidic Sculpture 2.0», έχοντας σχεδιαστεί στο Ρούσελσχαϊμ της Γερμανίας.

Advertisement
Advertisement

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΤΣΙΚΩΚΟΥ (twitter.com/bitsi74)

Μία σύγκριση με το Hyundai i20 που θα κυκλοφορήσει στην Ινδία (πατήστε ΕΔΩ για να δείτε τις φωτογραφίες) αποκαλύπτει τις ομοιότητες ανάμεσα στα δύο αυτοκίνητα. Στα σκίτσα τουλάχιστον, το νέου σουπερμίνι δείχνει να κάθεται πιο χαμηλά στο δρόμο και να είναι πιο φαρδύ από τον προκάτοχό του. Η έντονη ακμή που διατρέχει το πλάι του αμαξώματος και η σκούρα πίσω κολώνα τονίζουν το μήκος του νέου i20.

Η Hyundai έχει φροντίσει για εκμετάλλευση των χώρων στην καμπίνα των επιβατών και για ένα από τα κορυφαία σε όγκο πορτμπαγκάζ της κατηγορίας. Όσο για τους κινητήρες, θα προέρχονται από το τωρινό i20, θα προστεθούν όμως μελλοντικά και νέοι turbo, όπως ο τρικύλινδρος 1.000άρης με ισχύ 106 και 125 PS. Ο τελευταίος θα κάνει πρώτα την εμφάνισή του στα ανανεωμένα Kia cee’d και Hyundai i30.

Advertisement
Advertisement

Το νέο Hyundai i20 θα αποκαλυφθεί στην Ινδία στις 11 Αυγούστου, ενώ η πρεμιέρα του ευρωπαϊκού μοντέλου θα γίνει στις αρχές Οκτωβρίου στο Παρίσι. Νωρίτερα όμως ο κατασκευαστής θα δημοσιεύσει τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες.