Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Video: Το νέο ατύχημα του Kubica

Ελλάδα 7:33
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Video: Το νέο ατύχημα του Kubica

ΑΓΩΝΕΣ

Video: Το νέο ατύχημα του Kubica

ΑΓΩΝΕΣ

Η πρώτη εμφάνιση του Ρόμπερτ Κούμπιτσα με το Citroen DS3 RRC δεν είχε ευτυχή κατάληξη. Παρότι το ξεκίνημα του στο Rally Islas Canarias που αποτελεί γύρο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος (ERC) ήταν εντυπωσιακό, το φινάλε ήταν για μία ακόμα φορά πρόωρο. Ο 28χρονος δείχνει πως δεν του λείπει η ταχύτητα – κέρδισε άλλωστε και τις οκτώ ειδικές διαδρομές του πρώτου σκέλους! Ωστόσο, τα επαναλαμβανόμενα λάθη και ατυχήματα, μαρτυρούν πως η κατάσταση της υγείας του και η αδράνεια του δεξιού του χεριού μετά από το σοβαρό ατύχημα που είχε πριν από δύο χρόνια, δεν του επιτρέπουν να κινηθεί όσο γρήγορα θα ήθελε.

Advertisement
Advertisement

Κι αν το πρώτο άκουσμα της είδησης της εξόδου του και η περιγραφή που έδωσε μετά δεν γεννούσαν προβληματισμό, το video που σας παραθέτουμε από το ατύχημα ίσως να το κάνει. Γιατί η μπαριέρα (ειρωνικό μιας και μία μπαριέρα ήταν που του κατέστρεψε τη καριέρα – τουλάχιστον  σε επίπεδο Formula 1) ουσιαστικά συγκρατεί το αυτοκίνητο.

Σε αντίθετη περίπτωση, θα έφευγε στη πλαγιά με απρόβλεπτες συνέπειες. Τυχερός στην ατυχία του λοιπόν ο Κούμπιτσα που προσπαθεί, παλεύει, πιέζει αλλά ίσως τα κάνει όλα αυτά σε υπερβολικό βαθμό σε σχέση με τη πορεία της αποκατάστασης του.
[nggallery id=2196]
Επιμέλεια: Πάνος Σεϊτανίδης (twitter.com/SeitanF1)