Live Κίνηση
Περισσότερα
Volvo

Volvo: Σουηδική πολυτέλεια

Ελλάδα 17:58
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Volvo: Σουηδική πολυτέλεια

Volvo

Volvo: Σουηδική πολυτέλεια

Volvo

Πιστή στις αξίες της, η Volvo προσφέρει απλόχερα πολυτέλεια που αφορά στην εξέλιξη των οχημάτων της.

Advertisement
Advertisement

Τα Volvo εξελίσσονται πάντοτε και γίνονται ολοένα και πιο προηγμένα, ωστόσο ο στόχος της εταιρείας παραμένει πάντοτε η οδήγηση να είναι όσο το δυνατόν πιο εύκολη και απολαυστική.

Το αυτοκίνητo στις υπηρεσίες του οδηγού

Τα αυτοκίνητά της Volvo έχουν σχεδιαστεί να ταιριάζουν άριστα με τον τρόπο που ζει ο καθένας, έτσι ώστε να κάνουν τη ζωή του πραγματικά ευκολότερη. Οι Σουηδοί έχουν υποβάλλει σε δοκιμές, για παράδειγμα, ένα σύστημα που επιτρέπει στους ανθρώπους να χρησιμοποιούν τα αυτοκίνητά τους για παραδόσεις. Έτσι μπορούν να πραγματοποιούνται παραδόσεις στο αυτοκίνητό τους με ασφάλεια. Εμπίπτει και αυτό στην επιθυμία της εταιρείας να διασφαλίσει ότι κάθε αυτοκίνητο είναι πραγματικά ‘συνδεδεμένο’ με όλες τις πτυχές της ζωής του κατόχου του. Απαρχές αυτής της προσπάθειας ήταν το ενσωματωμένο σύστημα SOS, Volvo On Call.

Advertisement
Advertisement

Ουκ εν τω πολλώ το ευ

Η μέριμνα για τον κόσμο που ζούμε βρίσκεται στο επίκεντρο της Volvo Cars. Οι κινητήρες Drive-E είναι μικροί και ελαφροί και έτσι παρέχουν τόση ισχύ όση σημαντικά μεγαλύτεροι κινητήρες αλλά με πολύ χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου. Αυτό σημαίνει ότι τα αυτοκίνητά Volvo εκπέμπουν λιγότερα επιβλαβή καυσαέρια και αξιοποιούν καλύτερα τους φυσικούς πόρους.

Advertisement

Με υγεία

Η προσοχή της Volvo στη λεπτομέρεια στο εσωτερικό των αυτοκινήτων δεν στέκεται στην επιφανειακή ποιότητα και αισθητική – επιθυμεί το αυτοκίνητο να αποτελεί ένα περιβάλλον υγιεινό, γαλήνιο και πολυτελές από κάθε άποψη. Για αυτό και έχει καταρτίσει μια ‘ομάδα όσφρησης’ για να διασφαλιστεί ότι η εμπειρία που προσφέρει το εσωτερικό ενός Volvo μοιάζει με φρέσκο σουηδικό αεράκι.

Advertisement

Για να έχουν οι οδηγοί τον έλεγχο

«Τι θέλετε να δείτε στην επόμενη γενιά της εφαρμογής κινητών Volvo On Call»; Αυτή είναι η ερώτηση που απηύθυνε η Volvo όταν κάλεσε χιλιάδες ανθρώπους να της δώσουν τα σχόλιά τους. Οι περισσότεροι είπαν ότι ήθελαν περισσότερα διαισθητικά χαρακτηριστικά για να απλοποιήσουν τη ζωή τους και τους δίνουν τον έλεγχο. Γι’ αυτό, η Volvo έλαβε υπόψη μια σπουδαία πρόταση για να μπορούν οι οδηγοί να βρίσκουν και να πληρώνουν ένα χώρο στάθμευσης από το αυτοκίνητό τους.

Advertisement

Η τριετής ομάδα επικέντρωσης

Στη Volvo έχουν επενδύσει πολύ χρόνο αλλάζοντας ριζοσπαστικά την έννοια της ομάδας επικέντρωσης. Όταν δημιουργήθηκε το νέο Volvo XC90, για παράδειγμα, η εταιρεία δεν αφιέρωσε μόνο μία εβδομάδα ή έναν μήνα μιλώντας με το κοινό. Ουσιαστικά, μοιράστηκε τρία ολόκληρα χρόνια με πέντε άτομα του ‘LA Influentials’ από την Καλιφόρνια, ώστε να αποκτήσει μια εις βάθος κατανόηση τι πραγματικά ήθελαν από ένα πολυτελές SUV.

Απόλαυση της διαδρομής

H Volvo κατανοεί πως κάθε κάτοχος ενός μοντέλου επιθυμεί να αφαιρέσει το άγχος από την καθημερινή οδήγηση. Ως εκ τούτου το αυτόνομο πρόγραμμα οδήγησης της Volvo για το μέλλον σημαίνει ότι το αυτοκίνητο θα μπορεί να φροντίζει την οδήγηση, επιτρέποντάς στους κατόχους να αφιερώσουν χρόνο για άλλες προσωπικές δουλειές. Θα είναι ασφαλέστερο και θα εξοικονομεί καύσιμα, επίσης.

Διαβάστε επίσης:

Volvo: 10 καινοτομίες ασφαλείας στην ιστορία της

Volvo XC60 Recharge: Ισχυρό και με χαμηλή κατανάλωση

Επιλέξτε online το νέο σας Volvo