Live Κίνηση
Περισσότερα
Volvo

Επιλέξτε online το νέο σας Volvo

Ελλάδα 7:04
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Επιλέξτε online το νέο σας Volvo

Volvo

Επιλέξτε online το νέο σας Volvo

Volvo

Τώρα μπορείς να αποκτήσεις το νέο σου Volvo μέσω της υπηρεσίας “Online Ordering” της εταιρείας.

Advertisement
Advertisement

Τη δυνατότητα να αποκτήσουν το νέο τους αυτοκίνητο Volvo χωρίς να χρειάζεται να έχουν φυσική παρουσία σε κάποιο κατάστημά της παρέχει η σουηδική εταιρεία στους ενδιαφερόμενους.

Με το lockdown να βρίσκεται σε πλήρη ισχύ σε όλη την ελληνική επικράτεια, η Volvo διατηρεί ακέραια τη δυνατότητα απόκτησης ενός μοντέλου μέσω της υπηρεσίας “Online ordering”. Αναλυτικότερα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν μια διαδικτυακή παραγγελία από το επίσημο site της (https://www.volvocars.com/gr/services/design-and-buy/volvo-online-ordering).

Advertisement
Advertisement

Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να πατήσουν στον παραπάνω σύνδεσμο (link), όπου μπορούν -μεταξύ άλλων- να συστηθούν με τις διαδικτυακές προσφορές (online offers) για κάθε μοντέλο. Είτε αυτό ανήκει στη σειρά plug-in υβριδικών “Recharge” είτε αφορά ήπια υβριδικό κινητήριο σύνολο, είτε κινείται αποκλειστικά με κινητήρα εσωτερικής καύσης.

Σημειώνεται πως η δυνατότητα online παραγγελίας προσφέρεται για όλα μοντέλα, τόσο για τα SUV (XC40, XC60, XC90) και τα στέισον βάγκον (V60, V60 Cross Country & V90 Cross Country) όσο και για τα πολυτελή σεντάν S60 και S90.

Advertisement

Χρηματοδοτικά προγράμματα

Η απόκτηση ενός μοντέλου γίνεται ακόμα πιο εύκολη και ελκυστική χάρη στα χρηματοδοτικά προγράμματα μέσω της τράπεζας Eurobank.

Advertisement

Ειδικότερα, πρόκειται για το πρόγραμμα Volvo Classic το οποίο περιλαμβάνει προκαταβολή από 0%, επιτόκιο 7,95% και κυμαινόμενη διάρκεια 12-84 μήνες.

Επίσης, διατίθεται και το πρόγραμμα Volvo Baloon, με προκαταβολή από 30%, επιτόκιο 7,95% και διάρκεια 47 μήνες & 1 Baloon.

Advertisement

Η διευκόλυνση δεν περιορίζεται στα ανωτέρω, καθώς υπάρχουν και κάποιες επιπρόσθετες παροχές των χρηματοδοτικών προγραμμάτων: Προσφέρεται ασφάλεια αυτοκίνητου 6μηνης διάρκειας μέσω Alianz, εξαιρουμένων των αυτοκινήτων που συμμετέχουν στην ενέργεια Volvo Limited Offers. Αξίζει να σημειωθεί πως στα προγράμματα συμπεριλαμβάνεται ασφάλεια δανείου.

Διευκρινίζεται πως όλα τα μοντέλα της Volvo συνοδεύονται από 5 χρόνια εγγύηση και αντίστοιχης διάρκειας οδική βοήθεια Volvo Assistance.

Για να ζητήσετε προσφορά χρηματοδότησης το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε στο link που ακολουθεί: www.volvocars.com/gr/forms/financial-programs-form

Διαβάστε επίσης:

Volvo: Καινοτομεί και στην παιδική ασφάλεια

Volvo XC90 Recharge: Με χαμηλή κατανάλωση και κορυφαίες τεχνολογίες

Volvo V60 Recharge: Για ιδανικές οικογενειακές μετακινήσεις