Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Όλα τα νέα Skoda που περιμένουμε μέχρι το 2020

Ελλάδα 7:16
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Όλα τα νέα Skoda που περιμένουμε μέχρι το 2020

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Όλα τα νέα Skoda που περιμένουμε μέχρι το 2020

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

H Skoda από το 2018 και μέχρι και το 2020 πραγματοποιεί μια μεγάλη επίθεση νέων μοντέλων, έχοντας ως στόχο να αυξήσει ακόμη περισσότερο τις πωλήσεις της. Δείτε τι περιμένουμε από την εταιρεία μέσα στην επόμενη διετία. ΣΠΥΡΟΣ ΧΩΤΟΣ (sh@newsauto.gr)

Advertisement
Advertisement

Ήδη από τη φετινή χρονιά η Skoda έχει πραγματοποιήσει δύο σημαντικά λανσαρίσματα νέων μοντέλων, αυτό του μικρομεσαίου SUV Karoq, αλλά και της ανανεωμένης γενιάς της Skoda Fabia, η οποία διαθέτει μεταξύ άλλων και τη νέα, αναβαθμισμένη έκδοση Monte Carlo.

Μέσα στο Δεκέμβριο, αναμένουμε επιπλέον το λανσάρισμα του πρώτου «καυτού» SUV στην ιστορία της μάρκας, του Kodiaq RS, το οποίο εφοδιάζεται με τον ισχυρότερο diesel κινητήρα που είχε ποτέ η Skoda, τον 2λιτρο biturbo TDI των 240 ίππων.

Πολύ ενδιαφέροντα ωστόσο θα είναι τα νέα και για την επόμενη χρονιά, αφού στις αρχές του 2019 θα λανσαριστεί το νέο και σημαντικά αναβαθμισμένο μικρομεσαίο της Skoda, το Scala – ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Οδηγούμε το νέο Skoda Scala. Το νέο μοντέλο που θα αποκαλυφθεί για πρώτη φορά στις 6 Δεκεμβρίου, θα βασιστεί πάνω στο πρωτότυπο Vision RS που παρουσίασε η μάρκα στην πρόσφατη Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού.

Advertisement
Advertisement

Vision RS (2)

Αμέσως μετά το Scala θα έχουμε το λανσάρισμα της ανανεωμένης γενιάς της Superb, της ναυαρχίδας της Skoda, η οποία θα φέρει αισθητικές βελτιώσεις, αλλά και νέα γκάμα αναβαθμισμένων κινητήρων.

Πολύ σημαντική νέα παρουσία για τη Skoda το 2019 θα είναι και αυτή του πρώτου μικρού SUV στην ιστορία της μάρκας, το οποίο θα εισέλθει στην πλέον αναπτυσσόμενη κατηγορία αυτοκινήτων της εποχής. Το νέο μοντέλο θα το δούμε να κάνει το ντεμπούτο του στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης τον ερχόμενο Μάρτιο, έχοντας βασιστεί πάνω στο περσινό πρωτότυπο Vision X.

Advertisement

Vision X

Τα λανσαρίσματα της Skoda για το 2019 θα ολοκληρωθούν στα τέλη του έτους με το νέο ηλεκτρικό Citigo, το οποίο θα έρθει για να κλέψει τις εντυπώσεις με τον οικονομικό και οικολογικό του χαρακτήρα.

Advertisement

Προχωρώντας στο 2020, εκεί η Skoda θα λανσάρει αρχικά τη νέα γενιά του best-seller μοντέλου της, της Octavia, η οποία φιλοδοξεί φυσικά να συνεχίσει αυτή την πολύ καλή πορεία των προκατόχων της.

Ιδιαίτερη σημασία θα έχουν και τα ηλεκτρικά μοντέλα για την εταιρεία το 2020, αφού η SUV θα παρουσιάσει δύο νέα SUV με μοτέρ του είδους. Το πρώτο εξ αυτών θα έχει κλασικό 5θυρο αμάξωμα και το δεύτερο τύπου κουπέ-SUV, ώστε να πλαισιώσει με τον καλύτερο τρόπο την γκάμα των επιλογών της.

Vision E

Advertisement