Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Skoda Superb: Σε εντατικές δοκιμές η ανανεωμένη γενιά

Ελλάδα 11:11
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Skoda Superb: Σε εντατικές δοκιμές η ανανεωμένη γενιά

ΝΕΑ

Skoda Superb: Σε εντατικές δοκιμές η ανανεωμένη γενιά

ΝΕΑ

Η Skoda ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη νέα της επιθετική εμπορική πολιτική, που περιλαμβάνει τις νέες γενιές των Octavia και Rapid. Αυτό βέβαια δεν εξαιρεί τη ναυαρχίδα της τσέχικης φίρμας, Superb, η οποία όπως όλα δείχνουν πρόκειται να εμφανιστεί στις αρχές του 2019, με ανανεωμένο λουκ.

Advertisement
Advertisement

 

Του ΚΩΣΤΑ ΧΑΡΙΑΤΗ

Advertisement
Advertisement

Τα πρώτα καμουφλαρισμένα μοντέλα της Superb, έχουν κάνει την εμφάνισή τους σε διάφορες περιοχές της Ευρώπης, όπως τις Άλπεις. Όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες, το ανανεωμένο μοντέλο έχει στο εμπρός τμήμα δύο ευμεγέθη πάνελ, τα οποία κατά πάσα πιθανότητα στην έκδοση παραγωγής να είναι εισαγωγές αέρα. Επίσης, παρατηρείστε τα «εξογκώματα» σε κάθε τροχό, που αποτελούν συλλέκτες δεδομένων, ίσως για ένα νέο μηχανικό σύνολο.

skoda-superb-facelift-spied-testing-in-the-alps-might-get-new-engines_2-chariatis-530

Και μιας και μιλάμε για κινητήρες, η ανανεωμένη Superb θα είναι το πρώτο μοντέλο της Skoda που θα διαθέτει στη γκάμα του ένα υβριδικό σύνολο, που θα προέρχεται από το VW Passat GTE. Επίσης, στη γκάμα αναμένεται να προστεθούν νέα diesel σύνολα, όπως το νέας γενιάς EA288 των 2,0 λίτρων, με απόδοση 204 ίππων. Να αναφέρουμε ότι η Superb ακόμα δεν χρησιμοποιεί τον bi-turbo TDI της Volkswagen, ενώ επιμένει στον βενζινοκινητήρα 1,4 TSI και όχι στο νέο 1,5 TSI EVO των 150 ίππων. Το τεχνολογικό πακέτο θα περιλαμβάνει νέα κιβώτια ταχυτήτων, όλη σχεδόν τη λίστα των συστημάτων ασφαλείας και υποβοήθησης, καθώς και πάμπολλες «Simply Clever» λύσεις.

Advertisement

skoda-superb-facelift-spied-testing-in-the-alps-might-get-new-engines_3-chariatis-640