Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Όλα τα νέα Hyundai που έρχονται στην Ελλάδα τους επόμενους μήνες

Ελλάδα 12:21
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Όλα τα νέα Hyundai που έρχονται στην Ελλάδα τους επόμενους μήνες

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Όλα τα νέα Hyundai που έρχονται στην Ελλάδα τους επόμενους μήνες

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Μια μεγάλη επίθεση νέων μοντέλων πραγματοποιεί η Hyundai το τελευταίο διάστημα και για τουλάχιστον 1 χρόνο από σήμερα, δημιουργώντας μια αξιοζήλευτη γκάμα. Ας δούμε τι περιμένουμε στη χώρα μας τους επόμενους μήνες.

Advertisement
Advertisement

Σε προϊοντικό… οργασμό θα μπορούσε να πει κανείς ότι βρίσκεται η Hyundai αυτή την περίοδο, αφού η εταιρεία πραγματοποιεί μια ολοκληρωτική ανανέωση και αναβάθμιση της γκάμας των μοντέλων της.

Ήδη από την προηγούμενη άνοιξη υποδεχθήκαμε στη χώρα μας τη νέα γενιά του i10, η οποία πριν λίγο διάστημα ενισχύθηκε και από την άφιξη της turbo έκδοσης i10 N Line, ενώ τον προηγούμενο μήνα ξεκίνησε το λανσάρισμα δύο ακόμη νέων σημαντικών μοντέλων της μάρκας, του ολοκαίνουργιου i20 και του ανανεωμένου i30.

Όμως η Hyundai δεν θα μείνει σε αυτά, αφού τους επόμενους μήνες αναμένουμε άλλα 7 νέα μοντέλα, τα οποία θα ανανεώσουν πλήρως την παρουσία της μάρκας. Ας τα δούμε πιο αναλυτικά:

Advertisement
Advertisement

Hyundai i20 N Line και i20 N

Η γκάμα του νέου Hyundai i20 θα ενισχυθεί με τις δύο πιο σπορτίφ εκδόσεις του. Αρχικά, το i20 N Line θα εφοδιάζεται με τον 1.000άρη turbo κινητήρα βενζίνης των 120 ίππων, που θα συνδυάζεται με 48V σύστημα, ενώ θα φέρει πολλές σπορτίφ βελτιώσεις σε αμάξωμα, εσωτερικό και τροχούς. Έπειτα, το i20 N θα βάλει για τα καλά τη μάρκα για πρώτη φορά στα γρήγορα μικρά αυτοκίνητα, φέροντας 1.600άρη turbo κινητήρα βενζίνης 204 ίππων, που θα προσφέρει 0-100 km/h σε 6.7 sec. Το i20 N θα διακρίνεται και για τα οδικά και οδηγικά του χαρακτηριστικά, έχοντας τη δυνατότητα να λάβει και μπλοκέ διαφορικό.

Advertisement

Στην Ελλάδα τον Ιανουάριο (N Line) και Μάρτιο (N)

Ανανεωμένο Hyundai Kona

Advertisement

Το Kona ανανεώνεται και αποκτά μια νέα σχεδίαση που θα του χαρίζει ακόμη περισσότερο δυναμισμό, διατηρώντας παράλληλα το ξεχωριστό design του προ-ανανέωσης μοντέλου. Βελτιώσεις υπάρχουν και στο εσωτερικό, ενώ αναβαθμισμένη είναι η γκάμα κινητήρων, με τους νεότερους 1.0 turbo 120 PS (με σύστημα 48V), 1.6 diesel 136 PS (επίσης 48V) και 1.6 turbo 198 PS. Στη γκάμα θα υπάρχει επίσης υβριδική έκδοση με ισχύ 141 ίππων, καθώς και αμιγώς ηλεκτρική (204 ίπποι). Τέλος, θα δούμε και εδώ την πιο σπορτίφ έκδοση N Line, με σπορτίφ εμφάνιση και εσωτερικό.

Στην Ελλάδα το Δεκέμβριο (ηλεκτρικό το 2021)

Advertisement

Hyundai i30 N

Από τη γκάμα του ανανεωμένου Hyundai i30 δεν θα μπορούσε να λείπει και η πιο «καυτή» έκδοση i30 N. To νέο μοντέλο εκτός των αισθητικών αλλαγών σε αμάξωμα και εσωτερικό, θα είναι διαθέσιμο με τον 2λιτρο turbo κινητήρα βενζίνης των 250 ίππων, ο οποίος στην έκδοση «Performance» θα προσφέρει πλέον 280 άλογα ισχύος (από 275 πριν). Οι επιδόσεις είναι πολύ γρήγορες, με το νέο i30 N Performance να προσφέρει 0-100 km/h σε 5.9 sec.

Στην Ελλάδα το Μάρτιο του 2021

Νέο Hyundai Tucson και Tucson N Line

Μια από τις πιο σημαντικές πρεμιέρες της Hyundai τους επόμενους μήνες είναι αυτή του ολοκαίνουργιου Tucson. To 4ης γενιάς SUV αποκτά αρχικά μια άκρως εντυπωσιακή σχεδίαση, με πολλές ακμές, γωνίες και έντονα σχήματα. Στο εσωτερικό του το Tucson αναβαθμίζεται ακόμη περισσότερο ποιοτικά και τεχνολογικά, ενώ προσφέρει πιο άνετους χώρους. Τα μοτέρ είναι οι «ήπιες» υβριδικές εκδόσεις βενζίνης 150 και 180 ίππων, ο 1,6 diesel των 136 ίππων, καθώς και η πλήρως υβριδική έκδοση των 230 ίππων. Το Tucson θα έχει και αυτό επίσης πιο σπορτίφ έκδοση N-Line, καθώς και αργότερα, plug-in υβριδική επιλογή.

Στην Ελλάδα τον Ιανουάριο (Tucson) και Άνοιξη (Tucson N Line)

Ανανεωμένο Hyundai Santa Fe

Το Hyundai Santa Fe ανανεώνεται, αποκτώντας μια ακόμη πιο δυναμική εμφάνιση, όμως αποκτά για πρώτη φορά και plug-in υβριδική έκδοση (265 ίππων), που του δίνει διαβατήριο και για την ελληνική αγορά. Το Santa Fe επίσης θα έχει και αμιγώς υβριδική έκδοση με μοτέρ 1.6 turbo βενζίνης και ηλεκτροκινητήρα (230 ίππων), καθώς και έκδοση με τον 2.2 λίτρων diesel των 202 ίππων.

Στην Ελλάδα το Α’ Τρίμηνο του 2021

Διαβάστε επίσης:

Η Hyundai έδωσε τις πρώτες εικόνες του νέου Tucson N-Line

Νέα εικόνα και αλλαγές στο εσωτερικό για το Hyundai Kona Electric

Hyundai: 12 νέα SUV/Crossover μέχρι τα τέλη του 2021