Live Κίνηση
Περισσότερα
ΝΕΑ

Η Hyundai έδωσε τις πρώτες εικόνες του νέου Tucson N-Line

Ελλάδα 21:48
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η Hyundai έδωσε τις πρώτες εικόνες του νέου Tucson N-Line

ΝΕΑ

Η Hyundai έδωσε τις πρώτες εικόνες του νέου Tucson N-Line

ΝΕΑ

Το ολοκαίνουργιο Tucson N-Line αποκαλύπτεται με τις πρώτες εικόνες που έδωσε η Hyundai στη δημοσιότητα και επιβεβαιώνει την αίσθηση που είχαμε πως η νέα γενιά του δημοφιλούς SUV θα είναι ιδιαίτερα δυναμική.

Advertisement
Advertisement

Η Hyundai αποκαλύπτει για πρώτη φορά το ολοκαίνουργιο Tucson N Line, το έβδομο μοντέλο της στην Ευρώπη σε αυτή την έκδοση εξοπλισμού.

Η Hyundai Motor αποκάλυψε σήμερα εικόνες teaser της συναρπαστικής ολοκαίνουργιας N Line του νέου Tucson, που αποτελεί μια πολύ σημαντική προσθήκη στη γκάμα του μοντέλου. Η νέα αυτή έκδοση συνδυάζει το φουτουριστικό σχεδιασμό της νέας γενιάς του SUV μοντέλου, την άνεση και την προηγμένη συνδεσιμότητα του νέου Tucson με το δυναμικό στυλ της γκάμας N Line των μοντέλων της. Όπως αποκαλύπτουν οι πρώτες εικόνες, το ολοκαίνουργιο Tucson N Line θα προσφέρει επιθετικά και διακριτικά χαρακτηριστικά εξωτερικού σχεδιασμού, με ταυτόχρονη διαφοροποίηση και στις εσωτερικές λεπτομέρειες.

Advertisement
Advertisement

Μοναδικός εξοπλισμός και επιλογές χρωμάτων σχεδιάζονται επίσης για μοντέλα παραγωγής. Η σειρά N Line της Hyundai χρησιμεύει ως βασική επιλογή στην «υπογκάμα» Ν των μοντέλων της Κορεάτικης μάρκας. Αυτά τα μοντέλα είναι ειδικά σχεδιασμένα για πελάτες που αναζητούν ακόμα πιο δυναμική σχεδίαση και οδηγική εμπειρία. Όπως και τα ολοκαίνουργια Tucson, τα i10, i20, i30 (Hatchback και Fastback) και Kona προσφέρονται σε  παραλλαγές N Line στην Ευρώπη. Το ολοκαίνουργιο Tucson N Line θα είναι διαθέσιμο την άνοιξη του 2021 και σύντομα θα έχουμε ακόμα περισσότερες πληροφορίες.

Δείτε ακόμα:

Advertisement

Πως θα ήταν το Hyundai Tucson σε έκδοση pick up;

Δοκιμή: Hyundai i20 1.2 84PS

Advertisement

Hyundai: 12 νέα SUV/ Crossover μέχρι τα τέλη του 2021