Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

newsautoChoice: Ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Ελλάδα 4:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

newsautoChoice: Ηλεκτρικά αυτοκίνητα

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

newsautoChoice: Ηλεκτρικά αυτοκίνητα

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Η νέα εποχή της ηλεκτροκίνησης στη χώρα φέρνει στο προσκήνιο τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Δείτε τα 8 ηλεκτρικά μοντέλα που ξεχωρίσαμε, καθώς και τους φορτιστές για τον… ανεφοδιασμό τους στο νέο Newsauto Choice.

Advertisement
Advertisement

Η ψήφιση του νόμου για την προώθηση της ηλεκτροκίνησης στη χώρα μας ενισχύει την απόκτηση και διευκολύνει τη χρήση ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου, ενώ παράλληλα δίνει την ώθηση για την εξέλιξη των απαιτούμενων υποδομών. Ήδη η συγκεκριμένη ενέργεια έχει συγκεντρώσει μεγάλο ενδιαφέρον από το αγοραστικό κοινό, με τις εκτιμήσεις να είναι ιδιαίτερα αισιόδοξες.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα μπαίνουν στο προσκήνιο και μάλιστα, λόγω των «γενναίων» κινήτρων που δόθηκαν από την Κυβέρνηση, φθηναίνουν περισσότερο από ποτέ τις τιμές τους.

Εμείς, ξεχωρίσαμε 8 ηλεκτρικά αυτοκίνητα, τα οποία είναι από τα καλύτερα της αγοράς και σας τα παρουσιάζουμε μαζί με όλες τις λεπτομέρειές τους.

Advertisement
Advertisement

Τα κριτήρια για την επιλογή τους έχουν να κάνουν με την ποιότητα κατασκευής τους, την τεχνολογία που φέρουν τα μοντέλα αυτά, την υψηλή ασφάλεια που παρέχουν στους επιβάτες τους, αλλά και τη συμπεριφορά τους στο δρόμο σε συνδυασμό με τον παρεχόμενο εξοπλισμό.

Παράλληλα, σας παρουσιάζουμε και τη δική μας πρόταση για φορτιστές ηλεκτρικών αυτοκινήτων, ένα «εργαλείο» απαραίτητο για όποιον ιδιώτη ή επιχείρηση προχωρήσουν στην απόκτηση ενός ηλεκτρικού οχήματος.

 

Δείτε εδώ την αναλυτική παρουσίαση

Advertisement

 

Διαβάστε ακόμα:

Advertisement

Μεγάλο αφιέρωμα: Πόσο πέφτουν οι τιμές των ηλεκτρικών μοντέλων;

Χιλιάδες ανασφάλιστα οχήματα στους ελληνικούς δρόμους

Τέλος τα ταξίδια με το παλιό αυτοκίνητο…

Advertisement