Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

7 λόγοι για να αποκτήσεις το ΝΕΟ ΜΙΝΙ

Ελλάδα 13:34
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

7 λόγοι για να αποκτήσεις το ΝΕΟ ΜΙΝΙ

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

7 λόγοι για να αποκτήσεις το ΝΕΟ ΜΙΝΙ

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Το ΝΕΟ ΜΙΝΙ διαθέτει νέα σχεδιαστική φιλοσοφία και πολλές αισθητικές -και όχι μόνο- καινοτομίες, κρατώντας παράλληλα τον premium χαρακτήρα του.

Advertisement
Advertisement

Το ΝΕΟ ΜΙΝΙ ξεχωρίζει από τη μοντέρνα σχεδιαστική φιλοσοφία, η οποία αναδεικνύει την ουσία ενός ΜΙΝΙ απομακρύνοντας οτιδήποτε περιττό.

Το ΝΕΟ ΜΙΝΙ έχει 18 καινοτομίες και συστήματα που για πρώτη φορά βλέπουμε στο μικρό μοντέλο της ΜΙΝΙ. Παράλληλα, η αίσθηση Go-kart αναβαθμίζεται και προσφέρει μια μεγάλη και αποδοτική γκάμα κινητήρων.

Μπορείτε να φτιάξετε το “δικό” σας ΜΙΝΙ με τη… “διαμόρφωση

Advertisement
Advertisement

Τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά του ΝΕΟΥ ΜΙΝΙ

1.Πίνακας οργάνων πολλαπλών λειτουργιών
Ο νέος πίνακας οργάνων πολλαπλών λειτουργιών αντικαθιστά το συμβατικό ταχύμετρο. Αποτελείται από έγχρωμη οθόνη 5,0 ιντσών σε κομψή σχεδίαση Black Panel και προβάλλει λεπτομερείς πληροφορίες όπως στροφές/λεπτό, ταχύτητα κίνησης, στάθμη καυσίμων, διανυθέντα χιλιόμετρα, θερμοκρασία και οδηγίες πλοήγησης.

Advertisement

2.Νέος προφυλακτήρας
Το νέο τρίθυρο MIΝΙ διαθέτει πιο τονισμένο προφυλακτήρα ιδιαίτερης σχεδίασης. Οι αεροκουρτίνες που ενσωματώνονται στην αριστερή και δεξιά πλευρά βελτιώνουν σημαντικά την αεροδυναμική και συμβάλλουν σημαντικά στη μείωση της κατανάλωσης καυσίμου στο MINI σου.

Advertisement

3.Προβολείς LED με εκτεταμένες λειτουργίες
Οι βασικοί προβολείς, τα φώτα ημέρας καθώς και τα φώτα διασταύρωσης και πορείας είναι φωτιστικά σώματα με τεχνολογία LED, τα οποία διαθέτουν επιπλέον και προσαρμοζόμενη διασπορά φωτός. Τα πίσω φώτιστικά σώματα διαθέτουν σχέδιο Union Jack και τεχνολογία LED οπτικών ινών. Η προσαρμοζόμενη διασπορά φωτός εξασφαλίζει καλύτερο φωτισμό στα πλαϊνά του αυτοκινήτου, κατά την οδήγηση στην πόλη, στο επαρχιακό οδικό δίκτυο και στον αυτοκινητόδρομο. Περιλαμβάνεται, επίσης, η αυτόματη ρύθμιση απόστασης η οποία διορθώνει την κλίση των προβολέων ανάλογα με τις αλλαγές φορτίου.

Advertisement

4.Νέα σχεδίαση πλαϊνών διακοσμητικών φτερών
Κομψότητα από τη μία. Πρακτικότητα από την άλλη. Αυτά τα εντυπωσιακά πλαϊνά διακοσμητικά φτερών ενισχύουν τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του MINI σου και ενσωματώνουν τα φλας LED. Επιπρόσθετα, διαθέτουν ιδιαίτερα ένθετα, ανάλογα με το μοντέλο. Στα One/Cooper διατίθενται σε μαύρο χρώμα, στο Cooper S σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα με λογότυπο ‘S’ και στο John Cooper Works με σχεδίαση πλέγματος σε μαύρο ματ χρώμα και κομψή διακοσμητική ρίγα σε κόκκινο χρώμα.

5.Απολήξεις εξατμίσεων σε Piano Black
Οι προαιρετικά διαθέσιμες απολήξεις εξάτμισης σε Piano Black τονίζουν οπτικά τις δυναμικές, αθλητικές επιδόσεις του MINI σου. Η σπορ εμφάνισή τους ολοκληρώνει με άψογο τρόπο τη νέα σχεδίαση του πίσω προφυλακτήρα με το μεγαλύτερο πλάτος που χαρίζει στο αυτοκίνητο μια πιο δυναμική και επιβλητική εμφάνιση.

6. Νέα πακέτα εξοπλισμού και Multitone Roof
Κάθε έκδοση ξεχωρίζει με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της, και περιλαμβάνει αρμονικά συνδυασμένα σχεδιαστικά στοιχεία εσωτερικού και εξωτερικού. Χάρη σε μία σειρά από επίλεκτα πακέτα εξοπλισμού, οι πελάτες μπορούν να ικανοποιήσουν όλες τις επιθυμίες τους στον τομέα της άνεσης, των συστημάτων υποστήριξης οδηγού, του ελέγχου και της συνδεσιμότητας.

Παράλληλα, μία πρωτοποριακή και παγκοσμίως μοναδική έκδοση για το φινίρισμα της οροφής προσφέρεται για το 3θυρο και το 5θυρο ΜΙΝΙ. Η νέα Multitone Roof υιοθετεί χρωματική διαβάθμιση από το San Marino Blue μέχρι το Pearly Aqua και το Jet Black, η οποία δημιουργείται με μία νέα τεχνική βαφής που επεκτείνεται από το πλαίσιο του παρμπρίζ μέχρι το πίσω τμήμα.

7.Επανασχεδιασμένο infotainment
Το λειτουργικό σύστημα του ΝΕΟΥ MINI είναι πιο προηγμένο από ποτέ χάρη σε μία νέα απεικόνιση γραφικών και ακόμα πιο εξελιγμένες δυνατότητες για την επιλογή και τον έλεγχο των λειτουργιών του οχήματος, του ηχοσυστήματος, του hands-free συστήματος τηλεφώνου, του συστήματος πλοήγησης και των εφαρμογών.

Διαβάστε επίσης:
Οι τιμές του ανανεωμένου MINI στην Ελλάδα
MINI: Μόνο ηλεκτρικά από το 2030
Μετέτρεψε το Mini του σε ηλεκτρικό με 3.000 δολάρια (VIDEO)