Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Η μοναδική Multitone οροφή του NEOY MINI

Ελλάδα 2:08
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Η μοναδική Multitone οροφή του NEOY MINI

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Η μοναδική Multitone οροφή του NEOY MINI

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Η ΜΙΝΙ φρεσκάρει την αισθητική των μοντέλων της (3θυρο, 5θυρο και Cabrio), προσφέροντας ταυτόχρονα νέα ζωηρά χρώματα, εντυπωσιακές σχεδιαστικά ζάντες αλουμινίου και μια ξεχωριστή οροφή, την οποία ονομάζει Multitone.

Advertisement
Advertisement

Οι χρωματικές αντιθέσεις της οροφής και των καλυμμάτων των εξωτερικών καθρεπτών είναι από τα πιο εντυπωσιακά σχεδιαστικά στοιχεία που έχουν καταστήσει το MINI πρωτοπόρο στον τομέα της εξατομίκευσης.

Εκτός από τους χρωματισμούς Jet Black, Aspen White και Melting Silver paintwork, και την απόχρωση Chili Red για το MINI John Cooper Works, μία πρωτοποριακή και παγκοσμίως μοναδική έκδοση για το φινίρισμα της οροφής προσφέρεται για το 3θυρο και το 5θυρο ΜΙΝΙ. Η νέα Multitone Roof υιοθετεί χρωματική διαβάθμιση από το San Marino Blue μέχρι το Pearly Aqua και το Jet Black, η οποία δημιουργείται με μία νέα τεχνική βαφής που επεκτείνεται από το πλαίσιο του παρμπρίζ μέχρι το πίσω τμήμα. Για το σκοπό αυτό, οι τρεις αποχρώσεις εφαρμόζονται η μία μετά την άλλη με διαδικασία βαφής wet-on-wet.

Advertisement
Advertisement

Αυτό το φινίρισμα, γνωστό ως Spray Tech, ενσωματώνεται στην αυτοματοποιημένη διαδικασία παραγωγής, στο εργοστάσιο της MINI στην Οξφόρδη. Παρόλα αυτά, ελαφρές αποκλίσεις στο χρωματικό μοτίβο συμβαίνουν λόγω των μεταβαλλόμενων περιβαλλοντικών συνθηκών, ώστε το κάθε MINI με Multitone Roof να είναι ήδη μοναδικό από το εργοστάσιο.

«Η νέα Multitone Roof του MINI δεν είναι μόνο η πιο εκφραστική μορφή χρωματικής αντίθεσης μέχρι σήμερα, αλλά προάγει και τις εργοστασιακές επιλογές εξατομίκευσης σε ένα νέο επίπεδο», δήλωσε ο Oliver Heilmer, Επικεφαλής Σχεδίασης MINI. «Και επειδή καμία οροφή δεν είναι απόλυτα ίδια με την άλλη, αξίζει να της αφιερώσεις πολύ περισσότερο χρόνο».

Advertisement

Τρεις νέοι εξωτερικοί χρωματισμοί, πέντε νέα σχέδια ζαντών αλουμινίου

Η γκάμα φινιρισμάτων εξωτερικού περιλαμβάνει τρία νέα χρώματα. Εκτός από τα φινιρίσματα Rooftop Grey metallic και Island Blue metallic, η έκδοση Zesty Yellow, αρχικά διαθέσιμη μόνο με το MINI Cabrio, θα είναι διαθέσιμη και για τα υπόλοιπα μοντέλα. Στο πλαίσιο της επιλογής Piano Black Exterior, οι χειρολαβές των θυρών, τα πλαϊνά φινιστρίνια, η τάπα του ρεζερβουάρ, τα λογότυπα ΜΙΝΙ στο καπό και το πορτμπαγκάζ και η ονομασία του μοντέλου και οι απολήξεις εξαγωγής, έχουν τώρα γυαλιστερό μαύρο φινίρισμα, πέρα από τα πλαίσια των προβολέων, τη μάσκα και τα πίσω φώτα.

Advertisement

Η γκάμα ζαντών αλουμινίου για το MINI έχει επίσης ανανεωθεί εκτενώς. Διατίθενται πέντε νέες εκδόσεις

-Ζάντες 17-ιντσών διατίθενται τώρα σε σχέδιο Tentacle Spoke black, σε Scissor Spoke που προηγουμένως ήταν διαθέσιμο για το MINI Sidewalk Cabrio, και σε μία μαύρη εκδοχή της έκδοσης Pedal Spoke που είχε λανσαριστεί αποκλειστικά για τα μοντέλα 60 Years Edition.

-Επιπλέον, αλουμινένιες ζάντες 18-ιντσών σε σχέδιο Pulse Spoke, με ομόκεντρο μοτίβο και δίχρωμη εμφάνιση αποτελούν ιδιαίτερες σχεδιαστικές πινελιές, όπως οι ζάντες αλουμινίου John Cooper Works σε σχέδιο Circuit Spoke black.

Advertisement

Διαβάστε επίσης:
MINI: Η νέα σχεδιαστική φιλοσοφία
Οι τιμές του ανανεωμένου MINI στην Ελλάδα
Θέλεις να κάνεις το κλασικό σου Mini ηλεκτρικό; – Πόσο κοστίζει