Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Το ΝΕΟ ΜΙΝΙ και το προηγμένο infotainment του

Ελλάδα 9:31
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το ΝΕΟ ΜΙΝΙ και το προηγμένο infotainment του

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Το ΝΕΟ ΜΙΝΙ και το προηγμένο infotainment του

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Το νέο ΜΙΝΙ προσφέρεται με νέο λειτουργικό σύστημα με μοντέρνα φιλοσοφία γραφικών και πρόσθετα χαρακτηριστικά συνδεσιμότητας.

Advertisement
Advertisement

Το λειτουργικό σύστημα του ΝΕΟΥ MINI είναι πιο προηγμένο από ποτέ χάρη σε μία νέα απεικόνιση γραφικών και ακόμα πιο εξελιγμένες δυνατότητες για την επιλογή και τον έλεγχο των λειτουργιών του οχήματος, του ηχοσυστήματος, του hands-free συστήματος τηλεφώνου, του συστήματος πλοήγησης και των εφαρμογών.

Η πολυτελής εμφάνιση του χαρακτηριστικού κεντρικού οργάνου έχει επίσης βελτιστοποιηθεί. Μία έγχρωμη οθόνη αφής 8,8 ιντσών, αγαπημένα μπουτόν αφής και επιφάνειες σε Piano Black high-gloss ανήκουν στο βασικό εξοπλισμό. Επιπλέον, η μονάδα ελέγχου του ηχοσυστήματος και τα μπουτόν λειτουργίας των φώτων αλάρμ και των συστημάτων υποστήριξης οδηγού είναι ενσωματωμένα πιο αρμονικά στη στρογγυλή μονάδα ελέγχου.

Η οθόνη με σύμβολα και λευκό κείμενο σε έγχρωμο φόντο αποπνέει μία ποιοτική, σύγχρονη εμφάνιση.

Advertisement
Advertisement

Τα επιθυμητά στοιχεία του μενού εμφανίζονται ως ‘ζωντανές εφαρμογές’ (live widgets) που εμφανίζονται μέσω σάρωσης (swiping) σε μεγεθυμένη μορφή στο κέντρο της οθόνης αφής. Έτσι το περιεχόμενό τους απεικονίζεται ακόμα πιο ευανάγνωστα.

Ραδιόφωνο MINI Visual Boost

Advertisement

Το MINI Visual Boost περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό. Διαθέτει διπλό δέκτη FM και σαρωτή σταθμών καθώς και εξαιρετικό σύστημα ηχείων που αποδίδει κρυστάλλινο ήχο σε όλα τα είδη μουσικής και στη φυσική ομιλία.

Advertisement

Διαθέτει θύρα Bluetooth για συμβατές συσκευές και επιτρέπει την ανοικτή ακρόαση και την ασύρματη πρόσβαση στη μουσική που έχεις αποθηκεύσει στη συσκευή σου. Το Κεντρικό Κυκλικό Όργανο MINI διαθέτει 2 διαφορετικούς χρωματισμούς HMI για μεγαλύτερη εξατομίκευση, ενώ ο περιμετρικός φωτεινός δακτύλιος LED βάζει μια μοναδική πινελιά φινιρίσματος. Ο χειρισμός του MINI Visual Boost γίνεται από το πολυχειριστήριο MINI στην κεντρική κονσόλα, την οθόνη αφής ή τα πλήκτρα πολλαπλών λειτουργιών στο τιμόνι.

Η θύρα USB και το μικρόφωνο που ενσωματώνεται στον ουρανό, στην πλευρά του οδηγού, προσφέρουν επιπλέον ευχρηστία. Ως πρόσθετο μέτρο ασφαλείας, το MINI Visual Boost προβάλλει μία προειδοποίηση για την κατάσταση κόπωσης του οδηγού με βάση τις κινήσεις του τιμονιού. Εάν απαιτείται, θα προβάλλει στην κεντρική οθόνη του πίνακα οργάνων μια σύσταση για ένα διάλειμμα από την οδήγηση.

Advertisement

Προηγμένα χαρακτηριστικά συνδεσιμότητας, ήχου και πλοήγησης συνδυάζονται σε τρία ακόμα πακέτα εξοπλισμού που αλληλοσυνδέονται. Η πολυλειτουργική οθόνη οργάνων, το MINI Connected, το ConnectedDrive και οι υπηρεσίες Remote Services είναι όλα στοιχεία του Connected Media package. Το Connected Navigation Package προσθέτει το σύστημα πλοήγησης MINI που περιλαμβάνει Real Time Traffic Information και προεγκατάσταση Apple CarPlay. Το Connected Navigation Plus package προσθέτει επίσης τα MINI Connected XL, Concierge Services, MINI Head-Up Display και τηλέφωνο με ασύρματη φόρτιση.

Διαβάστε επίσης:
MINI: Η νέα σχεδιαστική φιλοσοφία
Οι τιμές του ανανεωμένου MINI στην Ελλάδα
Θέλεις να κάνεις το κλασικό σου Mini ηλεκτρικό; – Πόσο κοστίζει