Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Νέα πακέτα και εκδόσεις εξοπλισμού του ΝΕΟΥ ΜΙΝΙ

Ελλάδα 5:20
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Νέα πακέτα και εκδόσεις εξοπλισμού του ΝΕΟΥ ΜΙΝΙ

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Νέα πακέτα και εκδόσεις εξοπλισμού του ΝΕΟΥ ΜΙΝΙ

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Η νέα δομή των εκδόσεων και πακέτων εξοπλισμού επιτρέπει τη βέλτιστη εξατομίκευση του 3θυρου ΜΙΝΙ, του 5θυρου ΜΙΝΙ και του MINI Cabrio.

Advertisement
Advertisement

Αυτό σημαίνει ότι οι πελάτες θα μπορούν εύκολα να προσθέσουν τις αγαπημένες τους επιλογές στην εκτεταμένη γκάμα βασικού εξοπλισμού του ΜΙΝΙ σε αρμονία με το πνεύμα του αυτοκινήτου.

Κάθε έκδοση ξεχωρίζει με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της, και περιλαμβάνει αρμονικά συνδυασμένα σχεδιαστικά στοιχεία εσωτερικού και εξωτερικού. Χάρη σε μία σειρά από επίλεκτα πακέτα εξοπλισμού, οι πελάτες μπορούν να ικανοποιήσουν όλες τις επιθυμίες τους στον τομέα της άνεσης, των συστημάτων υποστήριξης οδηγού, του ελέγχου και της συνδεσιμότητας. Πέραν αυτών, στην τελική διαμόρφωση του οχήματος, οι πελάτες έχουν στη διάθεσή τους έναν αριθμό πιο εξατομικευμένων λύσεων, που θα τους βοηθήσουν να εκφράσουν το προσωπικό τους στυλ.

Advertisement
Advertisement

Οι διαθέσιμες εκδόσεις εξοπλισμού έρχονται να συμπληρώσουν την ήδη ευρεία γκάμα του βασικού εξοπλισμού και η κάθε μία περιλαμβάνει τα Ambient Light και MINI Driving Modes.

Η έκδοση Classic

Η έκδοση Classic περιλαμβάνει επίσης ιδιαίτερα ελκυστικές εξωτερικές αποχρώσεις και ζάντες αλουμινίου καθώς και σπορ καθίσματα σε Black Pearl/Carbon Black με συνδυασμό υφάσματος/δερματίνης και επιφάνεια εσωτερικού σε Piano Black.

Advertisement

Το “δυναμικό” πακέτο

Advertisement

Ακόμα πιο διασκεδαστική οδήγηση και σπορ γοητεία επιτυγχάνεται με την έκδοση John Cooper Works, που διατίθεται με όλες τις εκδόσεις του μοντέλου με εξαίρεση τα MINI One First και MINI Cooper SE. Όσοι προτιμήσουν αυτή την έκδοση, θα μπορούν να επιλέξουν από μία μοναδική παλέτα εξωτερικών αποχρώσεων, και να αποκτήσουν το John Cooper Works Aerodynamic Kit, εξωτερικό σε Piano Black exterior και ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών σε σχέδιο Track Spoke Black ή 18 ιντσών αντίστοιχα σε σχέδιο Circuit Spoke για τα μοντέλα MINI John Cooper Works και MINI John Cooper Works Cabrio.

Επιπλέον, το Adaptive Chassis αποτελεί τμήμα της έκδοσης John Cooper Works. Στο εσωτερικό, σπορ καθίσματα John Cooper Works σε Carbon Black με συνδυασμό Dinamica/leather, τιμόνι από δέρμα nappa με λογότυπο John Cooper Works, επιφάνεια εσωτερικού σε Piano Black, διακοσμητικές πλάκες μαρσπιέ John Cooper Works, ανθρακί κάλυμμα οροφής και πεντάλ από ανοξείδωτο ατσάλι αναβαθμίζουν την εμπειρία διασκεδαστικής οδήγησης MINI.

Advertisement

Η έκδοση MINI Yours

Η έκδοση MINI Yours προσθέτει στο αυτοκίνητο μία νότα στυλ και κομψότητας με υψηλής ποιότητας εξωτερικούς χρωματισμούς και λογότυπα MINI Yours στις κολώνες B και C του 3θυρου MINI και του 5θυρου MINI αντίστοιχα, καθώς και με ζάντες αλουμινίου 18-ιντσών σε σχέδιο MINI Yours British Spoke και αλουμινένιες ζάντες 17-ιντσών σε σχέδιο Roulette Spoke για το MINI Cooper SE. Το αποκλειστικό περιβάλλον του εσωτερικού αναδεικνύεται με σπορ καθίσματα στην έκδοση MINI Yours Leather Lounge Carbon Black, τιμόνι από δέρμα nappa με λογότυπο MINI Yours, και ανθρακί επένδυση οροφής, πατάκια MINI Yours και ένθετο ταμπλό στην έκδοση MINI Yours Aluminium. Η έκδοση εξοπλισμού MINI Yours προσφέρεται με όλες τις εκδόσεις του μοντέλου με εξαίρεση το MINI One First.

Διαβάστε επίσης:
Οι τιμές του ανανεωμένου MINI στην Ελλάδα
MINI: Μόνο ηλεκτρικά από το 2030
Μετέτρεψε το Mini του σε ηλεκτρικό με 3.000 δολάρια (VIDEO)