Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΟΡΑ

Οι τιμές του ανανεωμένου MINI στην Ελλάδα

Ελλάδα 1:54
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι τιμές του ανανεωμένου MINI στην Ελλάδα

ΑΓΟΡΑ

Οι τιμές του ανανεωμένου MINI στην Ελλάδα

ΑΓΟΡΑ

Στο πλαίσιο της πανελλήνιας δημοσιογραφικής παρουσίασης της ανανεωμένης «οικογένειας» MINI, η εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα τους κινητήρες, αλλά και τις τιμές των μοντέλων.

Advertisement
Advertisement

Στον απόηχο της επίσημης αποκάλυψης των facelift εκδόσεων για τα τρίθυρα και πεντάθυρα MINI σήμερα, (15/4) διεξήχθη και η online παρουσίαση για την ελληνική αγορά.

Σχεδιαστικά, στο μπροστινό μέρος διακρίνουμε μια ανασχεδιασμένη μάσκα, νέους LED προβολείς και νέο προφυλακτήρα με τριγωνικές εισαγωγές αέρα. Στο προφίλ οι ζάντες φέρουν διαφορετική σχεδίαση, ενώ ξεχωριστό μοτίβο έχουν και τα πίσω φώτα Union Jack.

Advertisement
Advertisement

Έμφαση δόθηκε και στην εξατομίκευση, μέσω τριών (3) νέων αποχρώσεων Island Blue metallic, Rooftop Grey metallic και Zesty Yellow, τα πέντε (5) νέα σχέδια τροχών, αλλά και την οροφή πολλαπλών τόνων που παρέχει επιπλέον δόσεις στιλ.

Στο εσωτερικό συναντάμε νέες επενδύσεις, καινούριο δερμάτινο, αναβαθμισμένο τιμόνι (προαιρετικά θερμαινόμενο), αλλά και ένα δακτύλιο LED  για το σύστημα πολυμέσων 8,8 ιντσών (από 5,5”).

Advertisement

Στο πεδίο των κινητήρων δεν υπάρχουν διαφοροποιήσεις συγκριτικά με τα σύνολα των απερχόμενων εκδόσεων. Στη βάση της γκάμας (έκδοση One) συναντάται ο 3κυλιδνρος turbo 1.500αρης των 102 PS, που στην έκδοση Cooper παράγει 136 PS. Οι Cooper S και JCW τροφοδοτούνται από 2λιτρο turbo μοτέρ, με την ισχύ ν’ αντιστοιχεί στα 178 και 231 PS αντίστοιχα.

Η ηλεκτρική έκδοση Cooper SE, αντλεί κίνηση από έναν ηλεκτρικό κινητήρα των 184 PS, που επιτρέπει στο μοντέλο να επιταχύνει στα 100 km/h από στάση σε 7,3 sec. Η ενέργεια αποθηκεύεται σε μπαταρία χωρητικότητας 32,5 kWh που χαρίζει αυτονομία 234 km.

Advertisement

Τα μοντέλα προσφέρονται στην Ελλάδα με αρχική τιμή 19.904 ευρώ, η οποία αφορά τη βασική έκδοση “One”.

Αναλυτικά οι τιμές των ανανεωμένων MINI στην ελληνική αγορά

Advertisement

MINI 3-θυρο

MINI One – 19.904 ευρώ
MINI Cooper – 21.436 ευρώ
MINI Cooper S – 25.668 ευρώ
MINI JCW – 32.786 ευρώ
MINI Cooper SE – 33.960 ευρώ

MINI 5-θυρο

MINI One – 21.489 ευρώ
MINI Cooper – 22.270 ευρώ
MINI Cooper S – 26.903 ευρώ

Όπως μάλιστα γνωστοποιήθηκε στο περιθώριο της πανελλήνιας παρουσίασης, τα μοντέλα αναμένονται στις αντιπροσωπείες από την προσεχή εβδομάδα (19-24/4) και θα είναι διαθέσιμα για test drive.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Τα MINI Hatchback και Cabrio ανανεώνονται
Θέλεις να κάνεις το κλασικό σου Mini ηλεκτρικό; – Πόσο κοστίζει
Συγκριτικό: Honda e VS MINI Cooper SE VS Peugeot e-208