Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

To NEO ΜΙΝΙ με την προσωπική σας πινελιά

Ελλάδα 1:09
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

To NEO ΜΙΝΙ με την προσωπική σας πινελιά

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

To NEO ΜΙΝΙ με την προσωπική σας πινελιά

ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ

Το NEO ΜΙΝΙ χαρίζει μια premium αύρα στην μικρή κατηγορία και η ανανέωση φέρνει στο θρυλικό μοντέλο κομψές και καθαρές αισθητικές επεμβάσεις με την προσθήκη προηγμένων ηλεκτρονικών συστημάτων.

Advertisement
Advertisement

Το σύγχρονο ΜΙΝΙ παρουσιάστηκε πριν από 20 χρόνια, ωστόσο η νέα του γενιά έρχεται με μια καινούργια φιλοσοφία. Το ΜΙΝΙ εντάσσεται στην μικρή κατηγορία και έρχεται με ανεβασμένο το επίπεδο σε ό,τι αφορά τη σχεδίαση, την προϊοντική ουσία και την πολυτέλεια… περισσότερο από ποτέ.

Το ΜΙΝΙ είναι ένα “original” μοντέλο, το οποίο -όπως αναφέρει χαρακτηριστικά και ο επικεφαλής της μάρκας, Bernd Koerber- ξεχωρίζει από το πλήθος και δεν σταματά να εξελίσσεται και να βελτιώνεται.

Το λανσάρισμα της τελευταίας έκδοσης του 3θυρου ΜΙΝΙ, του 5θυρου ΜΙΝΙ και του MINI Cabrio έχει ξεκινήσει και η ελληνική εισαγωγική εταιρεία προσφέρει το φρέσκο μοντέλο της προς διαμόρφωση στο επίσημο site της εταιρείας. Μάλιστα, υπάρχει δυνατόττητα επιλογής των προαιρετικών πακέτων και την προσθήκη εξατομικευμένων επιλογών.

Advertisement
Advertisement

Αρχικά, η εύκολη επιλογή του μοντέλου γίνεται με την οριζόντια μπάρα στο επίσημο site της ΜΙΝΙ. Εφόσον επιλεχτεί το μοντέλο, τότε η τιμή εκκίνησης είναι εμφανής και κάποια βασικά χαρακτηριστικά. Έπειτα, με την επιλογή “Διαμόρφωσέ το, ο χρήστης μπορεί να περιηγηθεί στις εκδόσεις του αυτοκινήτου, στα πακέτα, στις ταπετσαρίες και την εσωτερική επένδυση και όλες τις επιλογές που υπάρχουν για να ολοκληρώσετε -με το προσωπικό σας γούστο- το δικό σας ΜΙΝΙ.

Advertisement

Ανάμεσα από πέντε μοντέλα
Το νέο τρίθυρο MINI προσφέρει πολλές δυνατότητες για να το προσαρμόσετε στο δικό σου στιλ οδήγησης. Μπορεί να επιλέξετε ανάμεσα από πέντε μοντέλα (MINI One, MINI Cooper, MINI Cooper S, MINI Cooper SE, MINI John Cooper Works), στα οποία διαφοροποιούνται οι επιδόσεις, η τεχνολογία και άλλα βασικά χαρακτηριστικά. Έπειτα έχετε τη δυνατότητα να συγκρίνετε διάφορα μοντέλα και να βρείτε το MINI που σας ταιριάζει καλύτερα.

Advertisement

Τέσσερις σχεδιαστικοί χαρακτήρες
Η ΜΙΝΙ προσφέρει το μικρό της μοντέλο έναν πλούσιο εξοπλισμό μόλις από τη βασική έκδοση. Επιπλέον, έχει εμπλουτιστεί και με περισσότερες επιλογές διαμόρφωσης, ώστε να… δίνουν ακόμα περισσότερη ζωή στο NEO ΜΙΝΙ.

Διαβάστε επίσης:
Οι τιμές του ανανεωμένου MINI στην Ελλάδα
MINI: Μόνο ηλεκτρικά από το 2030
Μετέτρεψε το Mini του σε ηλεκτρικό με 3.000 δολάρια (VIDEO)

Advertisement