Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Θλίψη στον κόσμο των Ράλλυ για τον Breen

Ελλάδα 8:25
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Θλίψη στον κόσμο των Ράλλυ για τον Breen

ΑΓΩΝΕΣ

Θλίψη στον κόσμο των Ράλλυ για τον Breen

ΑΓΩΝΕΣ

Η είδηση του χαμού του Craig Breen σκόρπισε θλίψη στον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Άπειρα ήταν τα συλλυπητήρια μηνύματα παραγόντων του σπορ αλλά και συναδέλφων του Ιρλανδού.

Advertisement
Advertisement

Ο οδηγός της Hyundai ήταν αγαπητός σε όλους όσοι τον είχαν γνωρίσει μέσα από την πορεία του στο WRC. Όλοι είχαν μόνο καλά λόγια να πουν για εκείνον.

Αλλά τέτοιες στιγμές, όπως είναι φυσικό, η θλίψη κυριαρχεί σε όλα τα μηνύματα που μοιράστηκαν προσωπικότητες του μηχανοκίνητου αθλητισμού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όλοι μας γνωρίζουμε κατά βάθος ότι το σπορ που αγαπάμε -όσο και αν έχει εξελιχτεί στον τομέα της ασφάλειας- παραμένει επικίνδυνο. Και ο τραγικός χαμός του Breen ήταν μια σκληρή υπενθύμιση αυτού.

Advertisement
Advertisement

«Δεν έχω λόγια» γράφει ο Sebastien Ogier. «Όλοι αγαπούσαν τον Craig και τον μεγάλο ιρλανδικό του χαρακτήρα. Θα μας λείψεις» καταλήγει ο Γάλλος πρωταθλητής. Σε παρόμοιο πνεύμα ήταν και η ανάρτηση του Sebastien Loeb. «Η ζωή και αυτό το σπορ μπορεί να γίνουν πολύ σκληρά μερικές φορές. Σήμερα ήταν μία τέτοια ημέρα» σημειώνει ο Loeb.

Advertisement

Όλοι οι συνάδελφοι του Craig Breen έκαναν αντίστοιχες αναρτήσεις. Το σοκ είναι πασιφανές. Όμως και η παγκόσμια ομοσπονδία μέσω του προέδρου της, Ben Sulayem εξέφρασε επίσης την βαθιά της λύπη για το περιστατικό. «Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με τους αγαπημένους του Craig και με την κοινότητα των Ράλλυ σε αυτή τη δύσκολη στιγμή» σημειώνει ο πρόεδρος Sulayem.

Advertisement

Όμως και οι υπόλοιπες μεγάλες διοργανώσεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού συμμερίζονται τον πόνο για τον χαμό του συμπαθέστατου Breen. Τόσο η επίσημη F1 όσο και ομάδες, όπως η Ferrari, δημοσίευσαν σύντομα μηνύματα συμπαράστασης προς τους οικείους του Ιρλανδού.

 

Craig Breen 1990-2023: Η μνήμη του θα ζει για πάντα στις ειδικές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Παράτησε το αυτοκίνητο μέσα στην πίστα! (+video)
Formula e: Ο Evans κερδίζει στην Βραζιλία! (+video)
WRC: Νεκρός σε ατύχημα δοκιμών ο Craig Breen!