Live Κίνηση
Περισσότερα
ΑΓΩΝΕΣ

Formula e: Ο Evans κερδίζει στην Βραζιλία! (+video)

Ελλάδα 3:29
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΣΥΡΕΤΕ

Formula e: Ο Evans κερδίζει στην Βραζιλία! (+video)

ΑΓΩΝΕΣ

Formula e: Ο Evans κερδίζει στην Βραζιλία! (+video)

ΑΓΩΝΕΣ

Ο Mitch Evans κέρδισε στο Sao Paolo, οδηγώντας το 1-2-3 των μονάδων ισχύος της Jaguar. Πίσω του οι Nick Cassidy και Sam Bird.

Advertisement
Advertisement

Ο Νεοζηλανδός πήρε την πρωτοπορία από τον Cassidy με τέσσερις γύρους να απομένουν πριν την ολοκλήρωση του αγώνα. Στη συνέχεια αμύνθηκε επιτυχημένα έναντι των Cassidy και Bird.

Το φινάλε του αγώνα ήταν συγκλονιστικό. Όμως, ο Evans είχε απαντήσεις σε όλες τις προκλήσεις που το τέθηκαν. Από την pole είχε ξεκινήσει ο Stoffel Vandoorne, ο οποίος είχε να αντιμετωπίσει αρχικά τις επιθέσεις του Da Costa. Αυτή ήταν η εικόνα στην κορυφή μέχρι και τους πρώτους γύρους των attack modes.

Μετά τα μισά του αγώνα, οι απειλές για τον Vandoorne άρχισαν να πληθαίνουν. Μόνο στον 14ο γύρο είχαμε τρεις αλλαγές στην κορυφή με τον Cassidy τελικά να βγαίνει πρώτος. Εν τω μεταξύ οι Dennis, Ticktum και ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Wehrlein είχαν επαφή στην στροφή 3. Λόγω αυτής, ο Dennis αναγκάστηκε να εγκαταλείψει. Ο αγώνας μπήκε σε καθεστώς αυτοκινήτου ασφαλείας. Η επανεκκίνηση δόθηκε στον 19ο γύρο.

Advertisement

Στον 25ο γύρο ο Da Costa έκανε λάθος, χάνοντας το φρενάρισμα για την πρώτη στροφή. Έτσι στην κορυφή έμειναν οι Cassidy, Evans και Bird. Ο Evans πήρε την πρωτοβουλία και την πρωτοπορία με το τέλος της κανονικής διάρκειας.

Έμεναν τέσσερις γύροι για την ολοκλήρωση του αγώνα και ο Bird είχε την περισσότερη ενέργεια στην μπαταρία του. Όμως δεν κατάφερε περάσει τους Evans και Cassidy οι οποίοι τα έδωσαν όλα μέχρι την καρό σημαία. Τελικά ο Evans αναδείχθηκε θριαμβευτής. Στην βαθμολογία των οδηγών, ο Wehrlein εξακολουθεί να προηγείται με 86 βαθμούς. Οι Dennis και Cassidy ακολουθούν με 62 και 61 αντίστοιχα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Formula e: Ο Vergne νικητής στο θρίλερ της Hyderabad (+video)
Η Lucid αποκαλύπτει τη σχέση της με την Formula E
Formula e: Συγκλονιστική νίκη Da Costa στο Cape Town! (+video)

Advertisement